Om os

Velkommen til Ophelia Invest. Hvis du gerne vil lære at investere, er du landet det rette sted. Her får du adgang til artikler, bøger, podcast og onlinekursus. Hos os bliver du klædt på til at tage gode beslutninger for dig og din økonomi.

Relesys


Danske Relesys har udviklet en kommunikations- og præstations platform, der kan tilpasses så den enkelte virksomhed kan nå, engagere og forene netop deres medarbejdere. 

(Reklame) Ophelia Invest har en samarbejdsaftale med Relesys og modtager penge for at gøre opmærksom på selskabet. Vi stræber dog altid efter at være nysgerrige, objektive og have fokus på oplysning.

Hvad laver Relesys?

Relesys er en dansk softwarevirksomhed, der står bag kommunikations og performance-platformen der har til formål at samle al intern kommunikation, medarbejdertræning og daglig drift. Alt dette samles i en app så medarbejderne har mulighed for at have de rigtige værktøjer for at lykkes lig ved hånden, hvor som helst og når som helst.

Platformen har til formål at motivere og engagere medarbejderne, hvor særligt gamification bliver brugt som et værktøj. Platformen er med til at erstatte outdated intranet samt de fysiske opslagstaler, som er hverdagen for mange virksomheder med medarbejdere som ikke har en computer som deres primære arbejdsredskab. Derimod får de med platformen en samlet løsning for deres kommunikation, træning og daglige drift.

Ambitionerne

Relesys blev grundlagt i 2014 med ambitionen om at innovere detailbranchen og gøre det nemt og tilgængeligt for den enkelte medarbejder at få information. Selskabets erklærede mission er, at få virksomhederne til at “nå ud, engagere og forene kræfterne i deres arbejdsstyrke”. For Relesys mener nemlig, at en virksomheds mest værdifulde aktiver er deres medarbejdere. Selskabet har derfor et mål om at hjælpe virksomheder med at øge arbejdsglæden for den enkelte medarbejder og derigennem skabe en stærkere virksomhed. 

Relesys-platform bliver brugt i 82 lande med mere end 225.000 aktive brugere. I forbindelse med børsnoteringen af Relesys i november 2021 vil Relesys følge en 4-trins markedsstrategi for at komme ud på nye internationale markeder. Strategiens trin er:

  1. Analysere, identificere og udvælge de mest attraktive industrier
  2. Oprette lokale kontorer der står for salg og sikre at kunderne er tilfredse 
  3. Igangsætte nye salgs- og marketingstrategier
  4. Udvikle og styrke de lokale kontorer

Markeder som Relesys anser som attraktive er blandt andet Storbritannien og USA. Det skyldes markedernes størrelse og digitaliseringsniveau. Selskabet vil udvide deres rækkevidde for den mission de er startet på, om at hjælpe flere virksomheder rundt omkring i verden med at styrke kommunikationen mellem virksomhed og medarbejder. 

Teamet

Ledelsen: Jesper Roesgaard er CEO og medstifter af Relesys. Han har mere end 18 års ledelseserfaring, og hans kompetencer spænder bredt fra blandt andet ledelse til e-learning og optimering af salgsprocesser. Jens Ole Lebeck er CCO og medstifter af Relesys. Jens Ole har mere end 20 års erfaring med salg og ledelse. Martin Sørensen er CTO & Partner i Relesys. Martin har mere end 20 års erfaring med softwareudvikling og IT-projektledelse og står for implementering af nye teknologier i Relesys. Mads Stoffer Larsen er CFO. Han har mere end 12 års erfaring inden for regnskab og økonomi. Mie Brønnum Wiinberg er Director of Client Success. Mie kommer med mere end 5 års dybdegående erfaring med onboarding og arbejder for at sikre god intern kommunikation. 

(Til venstre Jens Ole Lebeck og til højre Jesper Roesgaard)

Bestyrelsen: I bestyrelsen hos Relesys sidder flere professionelle bestyrelsesmedlemmer med flotte karrierer bag sig. Det er blandt andet bestyrelsesformanden Alexander Martensen-Larsen, Thor Skov Jørgensen og Claus Jul Christiansen. Bestyrelsesmedlemmerne Camilla Simonsen er til dagligt Chief Of Staff hos Siteimprove og Lars Runov arbejder desuden som Marketing Advisor & Partner hos T-bone –– SaaS Growth Advisory.

Selskabs- og pressemeddelelser

Hvis du er interesseret i selskabet kan du følge med i selskabets pressemeddelelser. Du kan finde et overblik over selskabets seneste pressemeddelelser her.

Regnskaber

Hvis du vil vide mere om selskabet kan du orientere dig i de seneste årsrapporter, som herunder er linket til:

Årsrapport 2020

Årsrapport 2021

Selskabets investor site

Følg med hos Relesys på deres investor site her.

Vores fokus på selskabet

Podcast

Jesper Roesgaard, CEO i Relesys, gjorde os klogere på det børsnoterede selskab i podcastepisode 199 i podcasten Ophelia Invest Talks.

Analyse

Hvis du synes Relesys er et spændende selskab, kan du læse mere dybdegående om dem i denne analyse lavet af Anders Egsvang Rasmussen.

Disclaimer

Dette informationsmateriale samt tilhørende information skal ikke opfattes som rådgivning. Materialet er udarbejdet uden indblik i individuelle behov, risikotolerancer, mv. og kan på ingen måde erstatte professionel personlig rådgivning. Dette materiale er ikke udarbejdet i henhold til lovkrav beregnet til at fremme uafhængig investeringsanalyse. Sarah Ophelia Møss og Ophelia Invest kan ikke garantere at dette informationsmateriale er korrekt eller uden mangler, og kan ikke drages til ansvar for evt. fejl og mangler. Ophelia Invest og Sarah Ophelia Møss er ikke forpligtet til at opdatere dette informationsmateriale. Historiske afkast er hverken en garanti eller indikation på fremtidige afkast. Værdien af ens investeringer kan falde, såvel som stige, og investorer kan få mindre tilbage end de har investeret.

Ophelia Invest har en samarbejdsaftale med selskabet og modtager penge for at gøre opmærksom på selskabet. Vi stræber dog altid efter at være nysgerrige, objektive og have fokus på oplysning.