DecideAct

Ophelia Invest har en samarbejdsaftale med Fom Technologies og modtager penge for at gøre opmærksom på selskabet. Vi stræber dog altid efter at være nysgerrige, objektive og have fokus på oplysning.

Hvad laver DecideAct

Den danske virksomhed DecideAct vil sikre at strategiske beslutning bliver til handlinger. DecideAct har udviklet en kompleks software-løsning, som giver virksomheder muligheden for at digitalisere deres strategiske processer og optimere deres succesrate i forhold til realisering af strategiske operationer. I denne artikel får du en kort introduktion til DecideActs forretning, og derudover finder du et overblik over alt den information du eventuelt kunne finde relevant som potentiel investor.

DecideAct’s software udbydes som en abonnementsløsning, hvilket i praksis betyder, at selskabet befinder sig inden for Software-as-a-Service markedet. Selskabet blev stiftet i 2014, og blev i slutningen af 2020 børsnoteret hvor aktien blev overtegnet med 604%. Du kan høre mere om produktet og selskabet i denne video:

Oversigt over pressemeddelelser

Hvis du er interesseret i selskabet kan du følge med i selskabets pressemeddelelser. Du kan finde et overblik over selskabets seneste pressemeddelelser her.

Hvem er teamet bag?

Flemming Videriksen var med til at starte selskabet tilbage i 2014, og er i dag direktør. Han har forfattet flere bøger om lederskab og coaching, og har rådgivet virksomheder som Icelandair Cargo, Vestas, DSB og den Islandske regering.

Bjarni Snæbjörn Jónsson var ligesom Flemming med til at starte selskabet, og er i dag Chief Strategy Officer (CSO). Han har læst en kandidat i økonomi på University of Iceland, en MBA på University of Michigan og har derudover en PhD i lederskab og  systemer. Han har tidligere gjort karriere som ledelseskonsulent.

DecideActs bestyrelse består af formand Peter Søndergaard, Thorey G. Gudmundsdóttir, Flemming Videriksen, Bjarni Snæbjörn og Jónsson Jacob T. Thomsen

Regnskaber

Du kan her finde et oversigt over de senest kvartals og årsregnskaber fra DecideAct.

  • Delårsrapport 1. halvår 2021: Kommer 30 august 2021.
  • Årsregnskab 2020: Se her.
  • Årsregnskab 2019: Se her.
  • Årsregnskab 2018: Se her.

Gennemgang af DecideActs aktie

I denne video fra den 12. april 2021 gennemgår Sarah Ophelia Møss, founder og CEO af Ophelia Invest, og Peter Storm DecideActs aktie ved brug af aktieanalyse.

Herunder finder du de slides, som blev brugt til gennemgang af DecideActs aktie den 12. april 2021.

Vil du vide mere?

Interview: Hvis du vil vide mere om Decideact kan du se vores dybdegående interview med CEO Flemming Videriksen her.

Podcast: Du kan også høre vores podcast Ophelia Invest Talks, hvor Sarah Ophelia Møss i afsnit 91 snakker med CEO Flemming Videriksen om selskabet og deres børsnotering.

Analyse: Vi har også lavet en analyse af Decideact, som går mere i dybden med selskabet forretningsmodel og fremtidsperspektiver. Den kan du læse her.

Investor Relations: Hvis du vil have yderligere information kan du besøge DecideActs Investor Relations side, hvor alt information som er relevant for investorer står.

Investor Brochure: Du kan også finde en masse spændende information i deres Investor Brochure.

Disclaimer

Dette informationsmateriale samt tilhørende information skal ikke opfattes som rådgivning. Materialet er udarbejdet uden indblik i individuelle behov, risikotolerancer, mv. og kan på ingen måde erstatte professionel personlig rådgivning. Dette materiale er ikke udarbejdet i henhold til lovkrav beregnet til at fremme uafhængig investeringsanalyse. Sarah Ophelia Møss og Ophelia Invest kan ikke garantere at dette informationsmateriale er korrekt eller uden mangler, og kan ikke drages til ansvar for evt. fejl og mangler. Ophelia Invest og Sarah Ophelia Møss er ikke forpligtet til at opdatere dette informationsmateriale. Historiske afkast er hverken en garanti eller indikation på fremtidige afkast. Værdien af ens investeringer kan falde, såvel som stige, og investorer kan få mindre tilbage end de har investeret.