FOM Technologies

Hvad laver FOM Technologies

Det danske selskab FOM Technologies blev i 2020 børsnoteret på Nasdaq First North. Selskabet beskæftiger sig med at udvikle funktionelle materialer, som eksempelvis er stømførende eller trykfølsomme. Navnet “FOM” står for Funktionelle Organiske Materialer. I denne artikel får du en kort introduktion til FOM Technologies forretning, og derudover finder du et overblik over alt information om det danske børsnoterede selskab du eventuelt kunne finde relevant som potentiel investor.

FOM Technologies bruger en teknik kaldet “Slot Die Coating” til billigt og effektivt at forme materialer i tynde lag. Kundebasen er primært universiteter og store virksomheder, som bruger materialerne i forbindelse med forskning. Du kan se mere om produktion i videoen her:

 

 

Hvem er teamet bag?

 

Michael Stadi har siden 2017 været CEO i FOM Technologies. Han har tidligere arbejdet 13 år inden for investment banking, og har derudover været direktør i Kopenhagen Fur og Gaia Solar. Gaia Solar blev tildelt fire Gazellepriser mens Michael var direktør.

Martin Kiener var med til at grundlægge FOM Technologies, og er i dag Head of Sales. Han har tidligere erfaring fra den danske tech-industri, og har læst International Development & Cultural Studies.

Bestyrelse i selskabet består af formand Helge Holm-Larsen, Søren Ulstrup, Karsten Winther, Karina Rothoff Brix og Andreas Nielsen.

Oversigt over FOM Technologies pressemeddelelser

Hvis du er interesseret i selskabet kan du følge med i selskabets pressemeddelelser. Du kan finde et overblik over selskabets seneste pressemeddelelser her.

Regnskaber

Du kan her finde et oversigt over de senest kvartals og årsregnskaber fra FOM Technologies.

  • Delårsrapport 1. halvår 2021: Kommer 27 august 2021.
  • Årsregnskab 2020: Se her.
  • Delårsrapport 2020: Se her.
  • Årsregnskab 2019: Se her.
  • Årsregnskab 2018: Se her.
  • Årsregnskab 2017: Se her.

Selskabets investor site

Investor Relations: Hvis du vil have yderligere information kan du besøge FOM Technologies Investor Relations side.

Investor Brochure: Du kan finde mange informationer om virksomheden i deres Investor Brochure.

Vores fokus på selskabet

Video

I 2. afsnit af vores “TV-program”: INVESTERING & FINANS med OPHELIA INVEST & CO var september måneds gæster FOM Technologies direktør Michael Stadi og Diagonal Bio direktør Jack Egelund Madsen. Programmet blev livestreamet den 13. september 2021.

Programmets fokus er på aktier og investering for begyndere, men vi tjekker også månedens mest spændende finansielle begivenheder ud. Denne gang faldt snakket især på inflation.

 

Andre danske aktier: Hvis du vil læse om andre udvalgte danske aktier, kan du gøre det her.

Disclaimer

Dette informationsmateriale samt tilhørende information skal ikke opfattes som rådgivning. Materialet er udarbejdet uden indblik i individuelle behov, risikotolerancer, mv. og kan på ingen måde erstatte professionel personlig rådgivning. Dette materiale er ikke udarbejdet i henhold til lovkrav beregnet til at fremme uafhængig investeringsanalyse. Sarah Ophelia Møss og Ophelia Invest kan ikke garantere at dette informationsmateriale er korrekt eller uden mangler, og kan ikke drages til ansvar for evt. fejl og mangler. Ophelia Invest og Sarah Ophelia Møss er ikke forpligtet til at opdatere dette informationsmateriale. Historiske afkast er hverken en garanti eller indikation på fremtidige afkast. Værdien af ens investeringer kan falde, såvel som stige, og investorer kan få mindre tilbage end de har investeret.

Ophelia Invest har en samarbejdsaftale med Fom Technologies og modtager penge for at gøre opmærksom på selskabet. Vi stræber dog altid efter at være nysgerrige, objektive og have fokus på oplysning.