Hove

Hvad laver Hove?

Hove er et dansk selskab der udvikler, producerer og leverer fedtpatroner og smøreværktøj som (fx smørepumper) til fx vindmøller. Hove har et bredt netværk af eksperter, ingeniører og salgsteams, som sikrer at løsningerne med smøresystemer og fedtteknologier tilpasses kundens individuelle behov. 

Selskabets udviklings- og produktionsafdeling har fundet på innovative løsninger til vindindustrien (vindmøller), og deres påfyldningsanlæg og serviceafdelinger hjælper kunder i hele verden med at holde deres maskiner godt kørende. 

De traditionelle produkters smøring af vindmøller er forældede og dyre. For eksempel er en smørepistol tidskrævende og dyr, fordi der er øgede omkostninger til emballage af smørepistolen og den kræver et højt antal patroner. Et andet traditionelt produkt er spandpumpen, som er tung, svær at benytte og desuden forårsager en høj risiko for kontaminering.

Hoves løsninger og teknologi gør smøringen nemmere, mere sikker og billigere. Deres produkter består af: 

  • Hove beholdere til smøremidler: Anvendes med alle Hove pumper og fyldes efter kundens behov. 
  • Easy Grease v. 4: Er til direkte smøring af lejer. Produktet er mest anvendt på Vestas-møller.
  • Refiller v. 2: Genopfyldning af centralsmøreanlæg. Det er mest brugt på vindmøller fra Siemens.
  • Hove ONE (nyt produkt): De er en hybrid mellem de andre produkter. Den er især målrettet til GE-møller (General Electric)
  • Easy Grease Carry V1: Er batteridrevet og målrettet andre industrier som hav- og mineindustrien.
  • Hove Smart Lube (field test med stor OEM): Sikrer og tracker smøringen. Det anvendes med med alle Hoves pumper med display

Ved at bruge Hoves produkter sparer man mere end 50 minutter i drift per vindmølle. Derudover har man kun brug for 4 beholdere og ikke 25. En typisk vindmøllepark på 200 møller kan spare mellem 250.000 og 500.000 kroner årligt ved at bruge Hoves produkter fremfor de traditionelle.

Ambitioner 

Hoves ambition er at gøre industrier smartere i deres måder at smøre og sikre vedligeholdelse på. Selskabet sørger for kundernes maskiner får den optimale ydeevne, med den rette mængde fedt til netop deres maskines leje. Hove stræber efter at fortsætte med selv at skabe løsningerne til fremtiden ved kontinuerligt at forbedre smørings-teknologien. 

Hoves teknologier sikrer dem en unik position i vindmølleindustrien, og der er fortsat potentiale for Hoves løsninger inden for vindmølleindustrien i lande som USA, Indien, Kina og Sydamerika. Samtidig er der et uudnyttet potentiale i andre industrier, hvorfor Hove er på vej ind i havne- og mineindustrien.

Teamet

Ledelsen: I toppen af Hove sidder Maja Vonsild Jørgensen som CEO i Hove. Hun er Cand. Merc. i Strategi, Organisation & Ledelse (SOL) fra Copenhagen Business School (CBS). Maja har erfaring med markedslanceringer, strategi og forretningsudvikling. 

Thomas Kjeldbæk er CFO i Hove. Han har en juridisk bachelorgrad fra København Universitet. Han er i gang med en HD i regnskab og økonomistyring fra Copenhagen Business School. Thomas har især erfaring inden for forretningsdrift. 

Thomas Cramer er CCO i Hove. Han er uddannet værktøjsmager og polititjenestemand ved det danske politiakademi. Han med en karriere i politiet videreuddannet sig i strategisk og operationel ledelse. Thomas har været med til at opfinde flere af Hoves produkter.

Bestyrelsen: I bestyrelsen sidder bestyrelsesformand Michael Gaarmann, som til daglig er advokat, partner og ejer i Lundgrens Advokat-partnerselskab. Mette Søs Lassesen er bestyrelsesmedlem og direktør i Rambølls globale markedsområde for Miljø & Sundhed. Jesper Bregendahl er bestyrelsesmedlem, og arbejder som Strategy Director hos Wrist Ship Supply A/S. Dennis Forchhammer er bestyrelsesmedlem, og han er stifter af Happy Helper A/S. Hans Christian Hansen er bestyrelsesmedlem og har siddet været ejerleder i flere virksomheder de sidste 25 år. 

Selskabs- og pressemeddelelser

Du kan finde de nyeste selskabs- og pressemeddelelser på Hoves investorside.

Selskabets investor site

Hvis du er interesseret i selskabet investor site kan du finde det her.

Vores fokus på selskabet

Podcast

I forbindelse med børsnoteringen af Hove gennemgik vi i vores podcast Ophelia Invest Talks ANALYZE en analyse af selskabet. Den kan du høre på Apple Podcast og Spotify eller der hvor du foretrækker at høre dine podcasts.

Artikel

Vi har skrevet en artikel om Hove og deres børsnotering, hvor du bliver klogere på hvad selskabet laver og hvorfor de ville børsnoteres.

Skriftlig analyse 

Du kan finde en skriftlig analyse af Hove her.

Diskussion 

Følg med i de danske børsnoteringer i vores IPO-kalender og diskuter noteringerne med ligesindede i vores aktiegruppe, Børsnoteringer & små aktier.

Disclaimer

Dette informationsmateriale samt tilhørende information skal ikke opfattes som rådgivning. Materialet er udarbejdet uden indblik i individuelle behov, risikotolerancer, mv. og kan på ingen måde erstatte professionel personlig rådgivning. Dette materiale er ikke udarbejdet i henhold til lovkrav beregnet til at fremme uafhængig investeringsanalyse. Sarah Ophelia Møss og Ophelia Invest kan ikke garantere at dette informationsmateriale er korrekt eller uden mangler, og kan ikke drages til ansvar for evt. fejl og mangler. Ophelia Invest og Sarah Ophelia Møss er ikke forpligtet til at opdatere dette informationsmateriale. Historiske afkast er hverken en garanti eller indikation på fremtidige afkast. Værdien af ens investeringer kan falde, såvel som stige, og investorer kan få mindre tilbage end de har investeret.

Ophelia Invest har en samarbejdsaftale med selskabet og modtager penge for at gøre opmærksom på selskabet. Vi stræber dog altid efter at være nysgerrige, objektive og have fokus på oplysning.