Impero

Hvad laver Impero?

Den danske Software-as-a-Service (SaaS) virksomhed Impero blev børsnoteret 22. april 2021. Impero har udviklet en platform som gør det intuitivt for deres kunder at identificerer risici, dokumentere arbejdsprocesser og opsætte kontroller, som de finder nødvendige. Derudover hjælper Imperos platform kunderne med at overholde alle gældende regler og lovgivning.

Dette platform-system kalder de COMPLIANCE. SIMPLIFIED. Selvom det lyder, og kan være, meget kompliceret, optimerer Impero virksomhedernes “compliance-arbejde” væsentligt. Dette har givet dem flere store danske som internationale kunder, eksempelvis Volkswagen, Siemens og Arla.

Platformen har brugere i over 100 lande, og på nuværende tidspunkt har en tredjedel af C25 selskaberne implementeret platform systemet. I denne artikel får du en kort introduktion til Imperos forretning, og derudover finder du et overblik over alt den information du eventuelt kunne finde relevant som potentiel investor.

 

Hvem er teamet bag Impero?

Administrerende direktør (CEO) Rikke Stampe Skov står i spidsen for Impero. Hendes har erfaring fra ledende stillinger hos Mærsk, ISS og Siemens. 

Karsten Mayland er Chief Commercial Officer (CCO) hos Impero, og har en universitetsgrad inden for organisation og ledelse, samt forretningsadministration fra Copenhagen Business School.

Allan Lykke Christensen er Chief Technology Officer (CTO), og står for at sikre at Imperos software er intuitiv og effektiv.

Bestyrelsen består af formand Jørgen Bardenfleth, viceformand Sten T. Davidsen og Carsten Gerner, Line Køhler Ljungdahl, Martin Pronk og Jørn Gregersen Grove.

Oversigt over pressemeddelelser

Hvis du vil have et overblik over, og holde dig opdateret på, de seneste pressemeddelelser fra Impero kan du gøre det her.

Regnskaber

Du kan her finde en oversigt over de seneste kvartals og årsregnskaber fra Impero.

  • Årsregnskab 2021: Kommer 22. marts 2022
  • Delårsrapport 1. halvår 2021: Kommer 31. august 2021
  • Årsregnskab 2020: Se her.

Vil du vide mere?

Investor Relations: Hvis du vil have yderligere information kan du besøge Imperos Investor Relations side.

Investor Brochure: Du kan finde en masse spændende information i deres Investor Brochure.

Børsnotering: Hvis du vil vide mere om børsnoteringen af Impero skrev vi i forbindelse med selskabets IPO denne artikel.

Podcast: Du kan også høre med på vores podcast Ophelia Invest Talks, hvor det i afsnit 128 handler om Impero. Du kan høre podcasten her.

Andre danske aktier: Hvis du vil læse om andre udvalgte danske aktier, kan du gøre det her.

Video

Mandag den 7. juni 2021 deltog Rikke Stampe Skov, CEO i Impero i vores nye “TV-program” INVESTERING & FINANS som er et fast månedligt indslag i vores mandags-lives program.

 

Disclaimer

Dette informationsmateriale samt tilhørende information skal ikke opfattes som rådgivning. Materialet er udarbejdet uden indblik i individuelle behov, risikotolerancer, mv. og kan på ingen måde erstatte professionel personlig rådgivning. Dette materiale er ikke udarbejdet i henhold til lovkrav beregnet til at fremme uafhængig investeringsanalyse. Sarah Ophelia Møss og Ophelia Invest kan ikke garantere at dette informationsmateriale er korrekt eller uden mangler, og kan ikke drages til ansvar for evt. fejl og mangler. Ophelia Invest og Sarah Ophelia Møss er ikke forpligtet til at opdatere dette informationsmateriale. Historiske afkast er hverken en garanti eller indikation på fremtidige afkast. Værdien af ens investeringer kan falde, såvel som stige, og investorer kan få mindre tilbage end de har investeret.

Ophelia Invest har en samarbejdsaftale med Impero og modtager penge for at gøre opmærksom på selskabet. Vi stræber dog altid efter at være nysgerrige, objektive og have fokus på oplysning.