Konsolidator

Ophelia Invest har en samarbejdsaftale med Konsolidator og modtager penge for at gøre opmærksom på selskabet. Vi stræber dog altid efter at være nysgerrige, objektive og have fokus på oplysning.

Hvad laver Konsolidator

Det danske selskab Konsolidator har udviklet en cloud-baseret softwareløsning til at effektivisere finasiel konsolidering og rapportering. Løsningen bliver allerede brugt af flere store virsomheder som Boozt.com, Norden og Zealand Pharma. I denne artikel får du en kort introduktion til Konsolidators forretning, og derudover finder du et overblik over alt den information du eventuelt kunne finde relevant som potentiel investor.

Konsolidator blev grundlagt i 2016 af de to CFO’erne Claus Finderup Grove og Jack Skov og Software Architect Lars Højer Paaske. De ville udvikle en software til standardisering af data, minimering af fejl og automatisering af opgaver i forbindelse med finansielle rapportering. Konsolidator blev i 2019 børsnoteret på Nasdaq First North, med ambitioner om en international vækstrejse. Selskabet har i dag over 100 kunder med aktiviteter i Europa og Sydøstasien.

 

Oversigt over pressemeddelelser

Hvis du er interesseret i at læse og følge med i Konsolidators pressemeddelselser er her et overblik. Siden bliver løbende opdateret med de senest nye pressemeddelelser.

30. marts 2021: Konsolidator signs the first customers in France and United Arab Emirates (UAE). Se meddelelse.

15. marts 2021: KPMG Switzerland extends their Konsolidator partner agreement to include Consolidation as a Service (CaaS) and sales. Se meddelelse.

12. marts 2021: Konsolidator signs first Consolidation as a Service (CaaS) partner agreement with a local Beierholm entity in Denmark. Se meddelelse.

8. januar 2021: Konsolidator enters onboarding agreement with KPMG Switzerland. Se meddelelse.

Hvem er teamet bag?

Konsolidator blev stiftet af Claus Finderup Grove, Jack Skov og Lars Højer Paaske. Claus Finderup Grove er i dag CEO & Sales Director. Claus er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet, og har tidligere været CFO i forskellige mellemstore og store virksomheder.

Jack Skov er i dag CFO i konsolidator. Han er statsautoriseret revisor, og har læst til Cand.Merc.Aud på Copenhagen Business School. Jack har tidligere arbejdet som CFO for Linderberg Group, og som revisor i Deloitte.

Lars Højer Paaske er i dag CTO i konsolidator. Han har en baggrund som software arkitekt, og har læst en Bachelor i Computer Science and Economics (BA) fra Copenhagen Business School.

Konsolidators bestyrelse består af formand Søren Elmann Ingerslev, Jesper Eigen Møller og Michael Moesgaard Andersen.

Regnskaber

Du kan her finde et oversigt over de senest kvartals og årsregnskaber fra Konsolidator.

  • Delårsrapport 1. halvår 2021: Kommer 28. juli 2021.
  • Årsregnskab 2020: Se her.
  • Årsregnskab 2019: Se her.
  • Årsregnskab 2018: Se her.
  • Årsregnskab 2017: Se her.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere har vi lavet et stort live-interview med CEO Claus Finderup Grove, hvor der bliver gået mere i dybden med hvad Konsolidator laver, virksomhedens forretningmodel samt hvilke fremtidsplaner direktionen har for selskabet. Du kan se interviewet her.

Derudover har vi i forbindelse med Konsolidators seneste årsregnskab udgivet en artikel hvor der laves 5 nedslag i Konsolidators regnskab.

Hvis du vil have yderligere information kan du besøge Konsolidators Investor Relations side, hvor alt information som er relevant for investorer er at finde.

Disclaimer

Dette informationsmateriale samt tilhørende information skal ikke opfattes som rådgivning. Materialet er udarbejdet uden indblik i individuelle behov, risikotolerancer, mv. og kan på ingen måde erstatte professionel personlig rådgivning. Dette materiale er ikke udarbejdet i henhold til lovkrav beregnet til at fremme uafhængig investeringsanalyse. Sarah Ophelia Møss og Ophelia Invest kan ikke garantere at dette informationsmateriale er korrekt eller uden mangler, og kan ikke drages til ansvar for evt. fejl og mangler. Ophelia Invest og Sarah Ophelia Møss er ikke forpligtet til at opdatere dette informationsmateriale. Historiske afkast er hverken en garanti eller indikation på fremtidige afkast. Værdien af ens investeringer kan falde, såvel som stige, og investorer kan få mindre tilbage end de har investeret.