Scandinavian Medical Solutions

Hvad laver Scandinavian Medical Solutions?

Scandinavian Medical Solutions er en uafhængig dansk forhandler af store maskiner som fx hospitaler bruger til at undersøge patienter, hvis sygdomme ikke er synlige. De køber og sælger altså brugt udstyr som MR- og CT-scannere. Selskabet hjælper hospitaler, klinikker og distributører over hele verden med at træffe de rigtige beslutninger, når de køber eller sælger brugt medicinsk udstyr. 

Scandinavian Medical Solutions ser på kundernes behov og krav for at sikre, at kunderne får det system, der passer dem bedst. Derfor tilbyder Scandinavian Medical Solutions ikke bare kunder med medicinsk billeddiagnostisk af højeste kvalitet på markedet, men de udfører også installationer, demontering, flytninger og projektledelse.

Ambitioner

Spørger man selskabets CEO Jens Krohn er deres mission meget simpel:

“Vi vil hjælpe læger med at muliggøre bedre sundhedsresultater for patienter rundt om i verden – fordi sundhed betyder noget.” (oversat red.)

Scandinavian Medical Solutions stræber altså efter, med deres service, at hjælpe hospitaler og klinikker med at muliggøre bedre sundhedsresultater for patienter rundt om i hele verden.

Teamet

Selskabet blev grundlagt af CEO Jens Krohn. Han har over 13 års erfaring som ”Global Head of Sales” og indkøbs- og international manager. Jens har tidligere arbejdet hos Agito (Selskab der udlejer og sælger reservedele til hospitaler), før det blev solgt til Philips.

Jens Paulsen er partner og CPO (Chief Product Officer). Han har mere end 12 års erfaring som ”Head of Sourcing” og har ligesom Jens Krohn arbejdet Agito forud for salget til Philips. Jens Paulsen har kompetencer indenfor ”Risk Management” og CRM (Customer Relationship management).

Bestyrelsen består af bestyrelsesformand Mille Tram Lux som til daglig er CFO hos børsnoterede Seluxit, næstformand Anne Kaptain, ansvarlig for jura og HR hos BMS og medlem af bestyrelsen Morten Rasmussen, co-founder og partner hos Ping IT.

Selskabs- og pressemeddelelser

Hvis du er interesseret i selskabet kan du følge med i selskabets pressemeddelelser. Du kan finde et overblik over selskabets seneste pressemeddelelser her

Regnskaber

Hvis du vil vide mere om selskabet kan du orientere dig i de seneste årsrapporter, som herunder er linket til:

Årsrapport 2020

Årsrapport 2019

Selskabets investor site

Følg med i selskabet Scandinavian Medical Solutions her

Artikel om Scandinavian Medical Solutions i mediet Nordjyske

Vores fokus på selskabet

Podcast

I forbindelse med børsnoteringen af Scandinavian Medical Solutions gennemgik vi i vores podcast Ophelia Invest Talks ANALYZE en analyse af selskabet. Den kan du høre på Apple Podcast og Spotify eller der hvor du foretrækker at høre dine podcasts.

Artikel

I vores artikel kan du læse om Scandinavian Medical Solutions og få et indblik i, hvordan børsnoteringen af selskabet er en del af en større trend omkring genanvendelighed.  

Skriftlig analyse 

Du kan finde en skriftlig analyse af Scandinavian Medical Solutions her.

Følg med i de danske børsnoteringer i vores IPO-kalender og diskuter noteringerne med ligesindede i vores aktiegruppe, Børsnoteringer & små aktier.

Disclaimer

Dette informationsmateriale samt tilhørende information skal ikke opfattes som rådgivning. Materialet er udarbejdet uden indblik i individuelle behov, risikotolerancer, mv. og kan på ingen måde erstatte professionel personlig rådgivning. Dette materiale er ikke udarbejdet i henhold til lovkrav beregnet til at fremme uafhængig investeringsanalyse. Sarah Ophelia Møss og Ophelia Invest kan ikke garantere at dette informationsmateriale er korrekt eller uden mangler, og kan ikke drages til ansvar for evt. fejl og mangler. Ophelia Invest og Sarah Ophelia Møss er ikke forpligtet til at opdatere dette informationsmateriale. Historiske afkast er hverken en garanti eller indikation på fremtidige afkast. Værdien af ens investeringer kan falde, såvel som stige, og investorer kan få mindre tilbage end de har investeret.

Ophelia Invest har en samarbejdsaftale med selskabet og modtager penge for at gøre opmærksom på selskabet. Vi stræber dog altid efter at være nysgerrige, objektive og have fokus på oplysning.