Samarbejde

Hos Ophelia Invest er vi altid åbne for nye samarbejder.

Vi samarbejder kun med respekterede og troværdige virksomheder, da vores medlemmer og følgere har tillid til at vores indhold er autentisk og troværdigt. Det tager vi meget seriøst.

På denne side får du en oversigt over hvilken type samarbejder vi tilbyder. Hvis du og din virksomhed har et forslag til andre former for samarbejde eller spørgsmål til priser, tøv ikke med at skrive til os på kommunikation@opheliainvest.dk

coaching

Kort sigt

Vi tilbyder følgende samarbejder med en kortere tidshorisont:

  • Logo/tekst i vores coverbillede i vores Facebook-communities, som på nuværende tidspunkt samlet har ca. 20.000 medlemmer
  • Live-session ved eksempelvis børsnotering, nyemission, nyheder etc., som vil blive sendt ud i vores netværk.
  • Event ved eksempelvis børsnotering, nyemission, nyheder etc., som vil blive sendt ud i vores netværk.
  • Nyhedsbrev: Vi har ca. 6.000 modtagere af vores ugentlige nyhedsbrev. Heri kan vi skrive om det I arbejder med – typisk som en del af en større beskrivelse af et felt. Det er vigtigt for os, at skabe et generelt rum for læring i alt hvad vi laver.

 

Vores to Facebook-grupper, ‘Aktieklubben Danmark’ & ‘Kvindelogen’, er begge meget aktive grupper. Aktieklubben Danmark får per måned ca. 700 nye medlemmer, 225 opslag, 2.000 kommentarer og 2.500 reaktioner. Kvindelogen ligger lige derunder.


Lang sigt

På lang sigt tilbyder vi blandt andet følgende samarbejdsmuligheder:

Et sponsoreret afsnit på vores podcast Ophelia Invest Talks. Vi har haft over 250.000 downloads siden vi startede podcasten primo 2019.

En sponsoreret video på vores YouTube-kanal. Vi har ca. 3.500 abonnenter og vores videoer har på nuværende tidspunkt mellem 1.000-30.000 visninger afhængig af indholdet.

En artikel på vores hjemmeside. Vi har ca. 10.000+ unikke besøgende på vores hjemmeside om måneden.

De første to punkter har ingen udløbsdato og vil således blive liggende på vores podcast/YouTube-kanal. Derudover reklamerer vi for dem i vores netværk ved udgivelse, samt deler dem hver gang vores medlemmer har spørgsmål til jeres virksomhed.

Vælger I en sponsoreret artikel til vores hjemmeside, er I garanteret at artiklen ligger på vores hjemmeside i mindst et år. Derudover vil vi ligeledes reklamere for artiklen i vores netværk ved udgivelse, samt når vores medlemmer har spørgsmål til jeres virksomhed.