LED iBond, Fom Technologies og Fluoguide

LED iBond, Fom Technologies og Fluoguide

Fra denne uge opdaterer vi hver uge på det seneste nye fra børsnoteringsland. Det sker her på bloggen hvor vi samler ugens begivenheder fra vores facebookgruppe ‘Børsnoteringer & små aktier’.

LED iBond i fokus

Ugens tilbageblik, hvor vi fremhæver en aktier fra de danske minibørser er denne uge LED iBond. De udvikler Intelligente belysningsløsninger og hører under investerings sektoren, Industri. Havde man investeret i selskabet i deres tegning, ville man i dag have et afkast på cirka 320%. Det betyder, at hvis man havde investeret for de cirka 5.000 kr. (minimumstegningen), vil man have aktier for cirka 15.000 kr på lidt over ½ år 

 

Årsrapport fra Fom Technologies

Den 25. Februar udkom årsrapporten fra FOM Technologies. Heri beskriver de hvordan de nu har nået et kundehenvendelses-niveau, der svarer til et niveau før Covid-19. 

Highlights var:

  • Omsætning på DKK 6.789.942 
  • Omsætning + andre indtægter: DKK 7.114.787 
  • Personaleomkostninger: DKK – 5.999.564 
  • Drifts gevinst/tab: DKK – 5.952.342 
  • Egenkapital: DKK 11.828.570 
  • Efterspørgsler og samtaler med nye og nuværende kunder tilbagevenden til niveauer, som før Covid-19. 
  • Pipeline for 2021 ser lovende ud

Du finder rapport her.

 

(Artiklen fortsætter under reklamen)

Fluoguide skifter børs

Fluoguide har valgt at blive skiftet over på en svensk minibørs, hvorfor vi ikke kommer til at se mere til dem i dansk regi. Du kan læse mere om dette i denne artikel fra Børsen.

Opdateret graf over udviklingen i de mindste danske aktier

Opdateret 22/2-21: 

Grafen over udviklingen med afkast i procent over de danske selskaber, noteret i danske kroner på minibørserne fra 2018-2021. Vidste du, at hvis man har investeret 1.000 kroner i alle børsnoteringer (IPO’er) fra Danmark siden 2018, vil man have en portefølje af IPO’er med en værdi på 82.000 kroner og et afkast på 115,87 procent? 

OBS: Der er ikke medregnet købsomkostninger i dette.

 

(Artiklen fortsætter under annoncen)

Disclaimer

Dette informationsmateriale samt tilhørende information skal ikke opfattes som rådgivning. Materialet er udarbejdet uden indblik i individuelle behov, risikotolerancer, mv. og kan på ingen måde erstatte professionel personlig rådgivning. Dette materiale er ikke udarbejdet i henhold til lovkrav beregnet til at fremme uafhængig investeringsanalyse. Sarah Ophelia Møss og Ophelia Invest kan ikke garantere at dette informationsmateriale er korrekt eller uden mangler, og kan ikke drages til ansvar for evt. fejl og mangler. Ophelia Invest og Sarah Ophelia Møss er ikke forpligtet til at opdatere dette informationsmateriale. Historiske afkast er hverken en garanti eller indikation på fremtidige afkast. Værdien af ens investeringer kan falde, såvel som stige, og investorer kan få mindre tilbage end de har investeret.