Erfaren dansk spiludvikler Trophy Games hopper på børsen

(Reklame) Trophy Games Development A/S er en innovativ dansk virksomhed, som udvikler og udgiver spil til mobil og pc. Nu er selskabet på vej på børsen, og du kan hoppe med på rejsen som investor.

 

(Artiklen fortsætter under annoncen)

Hvad laver Trophy Games?

Trophy Games blev etableret i 2006 og har udviklet spil lige siden. De har hovedsageligt haft fokus på at udvikle spil med fodboldtema inden for strategi- og managergenren. De vil nu begynde også at udvikle spil indenfor andre temaer, og det er blandt andet derfor de går på børsen.

Trophy Games har baseret deres forretningsmodel på at udgive spil, som gratis kan downloades, men hvor der er mulighed for tilkøb inde i spillene. Med over 400.000 månedlige aktive brugere og en brugerbase med mere end 140 nationaliteter, så er dette ikke nogen dårlig forretningsmodel. I 2020 omsatte Trophy Games for 30,8 mio. kroner og havde en EBITDA (indtjening før renter, skatter og afskrivninger) på 5,9 mio. kroner.

Ambitionerne

Selskabets spil-portefølje består på nuværende tidspunkt af fem spil, men allerede i år (2021) udvides deres portefølje til syv spil. Ligeledes forventer selskabet at øge deres omsætning markant med en forventet omsætning i 2021 på 44,7 mio. kroner (en forventet stigning på knap 14 mio. kroner i forhold til 2020).

Med deres børsnotering ønsker Trophy Games at fortsætte deres ekspansion og udvikling.

Selskabets børsnotering på den danske minibørs Nasdaq First North Growth Market vil give Trophy Games et godt økonomisk fundament til at fortsætte udviklingen og væksten, da provenuet fra børsnoteringen muliggør flere spilproduktioner og strategiske opkøb i de kommende år.

I virksomhedens investorbrochure er det illustreret hvordan Trophy Games har tænkt sig at bruge den nye kapital:

 

 

Det fremgår at Trophy Games vil bruge majoriteten af midlerne fra børsnoteringen på at udvikle helt nye spil, samt opkøbe andre spilstudier. I selskabets estimat af fremtidig omsætning spiller disse to faktorer også en stor rolle. Det ses på nedenstående figur. I figuren er de gule felter omsætning som kommer fra nye spil, som Trophy Games selv udvikler, mens de røde felter er omsætning som kommer fra opkøbte spilstudier.

 

Hvem er Trophy Games?

I spidsen for Trophy Games står Søren Gleie, som er administrerende direktør (CEO) og stifter af selskabet. Søren skabte og udviklede Trophy Games på baggrund af hans egen passion for videospil, hvor han synes der var et hul i markedet for online fodboldspil, som tilfredsstillede hans passion for netop denne type spil.

Som en anden vigtig aktør i Trophy Games sidder Daniel Luun, som er operational direktør. Han har været med næsten fra start.

 

Tallene

  • Pris pr. aktie: 8,00 kroner
  • Mindste tegning: 475 stk / 3.800 kroner
  • Forhåndstegning: 30 mio. kroner
  • Markedsværdi (pre-money): 160 mio. kroner
  • Tegningsperiode: 7. april 2021 – 20. april 2021
  • Forventet første handelsdag: 27. april 2021
  • Børs: Nasdaq First North Growth Market
  • Ticker: TGAMES
  • Certified Advisor: Grant Thornton

 

(Artiklen fortsætter under annoncen)

 

Se og hør mere om Trophy Games

Hvis du vil vide mere om Trophy Games kan du finde meget mere information på deres investorside. Her kan du også finde deres investorbrochure, som er udkommet i forbindelse med børsnoteringen.

Du kan også følge med på vores facebookgrupper, hvor nye børnsoteringer jævnligt bliver diskuteret. Du kan læse mere om vores facebook grupper her.

 

(Artiklen fortsætter under annoncen)

Disclaimer

Dette informationsmateriale skal ikke opfattes som rådgivning. Materialet er udarbejdet uden indblik i individuelle behov, risikotolerancer, mv. og kan på ingen måde erstatte professionel personlig rådgivning. Dette materiale er ikke udarbejdet i henhold til lovkrav beregnet til at fremme uafhængig investeringsanalyse. Ophelia Invest kan ikke garantere at dette informationsmateriale er korrekt eller uden mangler, og kan ikke drages til ansvar for evt. fejl og mangler. Ophelia Invest er ikke forpligtet til at opdatere dette informationsmateriale. Historiske afkast er hverken en garanti eller indikation på fremtidige afkast. Værdien af ens investeringer kan falde, såvel som stige, og investorer kan få mindre tilbage end de har investeret.