Hydract laver ventiler til Carlsberg – og nu er de på vej på børsen

(Reklame) Hydract laver ventiler til Carlsberg – og nu er de på vej på børsen Nasdaq First North Growth Market. En af de to danske minibørser.

 

(Artiklen fortsætter under annoncen)


Hvad laver Hydract?

Selskabet har udviklet en patenteret og bæredygtig procesventil der fungerer ved hjælp af vandhydraulik. Den normale fremgangsmåde er via trykluft. Det der gør den bæredygtig er, at den kan sænke strømforbruget til ventiler med op mod 90 procent. Det være sig fx hos et bryggeri, og netop sådan et har Hydract allerede et samarbejde med, nemlig Carlsberg. Det kan dog også være mejerier og andre med lignende produktion. Også præcision og pålidelighed er kendetegn ved denne nye ventil ligesom den skaber en række nye muligheder for kunderne.

 

 

 

Ambitionerne

Markedet er stort (10 milliarder kroner årligt) og Hydract har da også globale ambitioner. Hydract laver ventiler til Carlsberg og med en samarbejdspartner som Carlsberg i ryggen er de tilsyneladende godt på vej. De planlægger at udstede nye aktier for 31-35 millioner kroner.

 

 

Siden starten i 2008 har Hydract opnået 41 millioner kroner i støttemidler fra henholdsvis Markedsmodningsfonden og EU. Selskabet har desuden omsat for 19 millioner kroner til Carlsberg. Bryggeriet har været involveret i udviklingen af Hydracts ventil de sidste 13 år og pt har 600 ventiler implementeret i deres bryggeri i Fredericia. Det tillader dem at “producere færdigt øl på timer fremfor uger”. Carlsberg udtaler:

 

If you you want to list all the benefits of using Hydract’s valves, then it will be a very long list. The fact that it can stay closed and regulate precisely gives us at Carlsberg the process advantage that we can make a very late product differentiation. We can cut down on our inventories to achieve higher efficiency at the bottling plant and we can produce On-Demand and Just-In-Time while reducing our waste. It will pay off – big time!”

Anders Kokholm, bryggeri- og kvalitetsansvarlig direktør i Carlsberg Danmark

 

Hvem er Hydract?

Som CEO finder vi Peter Espersen der med sine 30+ år inden for produktion, produkt- og procesudvikling må siges at være en erfaren herre. Han er oprindelig uddannet maskiningeniør og vi har fornøjelsen af Peter i vores faste mandagsprogram på vores facebookside Ophelia Invest mandag den 29. marts. Det er som altid kl 20-21.

 

Udover Peter Espersen har vi Morten Lindberg som er Hydracts CFO. Han har seks års erfaring i CFO-rollen og en HD i regnskab og finansiering.

I bestyrelsen sidder (til vores store begejstring) 50/50 mænd og kvinder. To kvinder og to mænd: Lars Johansson (formand), Sara Sande, Frank Poulsen, og Ann Bodilsen.

Tallene

  • Pris pr. aktie: 5 kroner
  • Mindste tegning: 760 stk / 3.800 kroner
  • Forhåndstegning: 17.699.995 kroner
  • Markedsværdi (pre-money): 65.000.000 kroner
  • Tegningsperiode: 26. marts 2021 – 13. april 2021
  • Offentliggørelse af tildeling af aktier: 15. april 2021
  • Forventet første handelsdag: 21. april 2021
  • Børs: Nasdaq First North Growth Market
  • Ticker: HYDRCT
  • Certified Advisor: Norden CEF

 

(Artiklen forstætter under annoncen)

Reklame for medlemsklub

 

Hydracts certified adviser er også advisor for selskaber som FOM Technologies, Dataproces og BactiQuant.

Se og hør mere om Hydract

Du kan møde CEO fra Hydract, Peter Espersen, i vores faste mandagsprogram på vores facebookside Ophelia Invest mandag den 29. marts kl 20-21. Vi har også Morten Lindberg der er selskabets CFO med os. Det kræver ikke noget særligt af dig at se med, blot at du kan logge ind på Facebook, alternativt se med hos en anden. Efterfølgende ligger videoen på vores YouTube-kanal.

Du kan også høre mere om Hydract i vores podcast Ophelia Invest Talks. Her taler Sarah Ophelia Møss med Peter Espersen, som er CEO i Hydract. Denne podcast-episode, nr 123, udkom fredag den 26. marts.

 

(Artiklen fortsætter under annoncen)

 

Disclaimer

Dette informationsmateriale samt tilhørende information skal ikke opfattes som rådgivning. Materialet er udarbejdet uden indblik i individuelle behov, risikotolerancer, mv. og kan på ingen måde erstatte professionel personlig rådgivning. Dette materiale er ikke udarbejdet i henhold til lovkrav beregnet til at fremme uafhængig investeringsanalyse. Sarah Ophelia Møss og Ophelia Invest kan ikke garantere at dette informationsmateriale er korrekt eller uden mangler, og kan ikke drages til ansvar for evt. fejl og mangler. Ophelia Invest og Sarah Ophelia Møss er ikke forpligtet til at opdatere dette informationsmateriale. Historiske afkast er hverken en garanti eller indikation på fremtidige afkast. Værdien af ens investeringer kan falde, såvel som stige, og investorer kan få mindre tilbage end de har investeret.

Læg en kommentar