Veldrevet selskab bag populær app går på børsen

Hvilken udfordring løser børsaktuelle Relesys?

Du kender det måske selv, det kan være svært at holde motivationen og engagementet oppe på arbejdet, når man ikke føler sig forbundet hverken til organisationen eller kollegaerne. 

Mange medarbejdere over hele verden ønsker at være en del af en målrettet og engageret organisation og samtidig have gode muligheder for kommunikation med deres kollegaer. Det kan være svært særligt i en digital tidsalder uden adgang til de rette værktøjer.

Det er denne problemstilling, som Relesys løser. Relesys har udviklet en platform (app), som gør det nemt for virksomheder at engagere og forbinde alle medarbejdere til deres organisationer – det gælder både alt fra, dem der står bag disken i din lokale butik, i produktionshallen eller står for at transportere varer rundt. Selskabet har revolutioneret den måde intern kommunikation, træning og driftsmæssige værktøjer tidligere har fungeret og opdateret de indre kommunikative strukturer til en digital tidsalder. 

Med glade medarbejdere når man længst, og god intern kommunikation hjælper virksomheder over hele verden med at vækste.

Hvad laver Relesys?

Relesys er en dansk softwarevirksomhed, der står bag kommunikations og performance-platformen der har til formål at samle al intern kommunikation, medarbejdertræning og daglig drift. Alt dette samles i en app så medarbejderne har mulighed for at have de rigtige værktøjer for at lykkes lig ved hånden, hvor som helst og når som helst.

Platformen har til formål at motivere og engagere medarbejderne, hvor særligt gamification bliver brugt som et værktøj. Platformen er med til at erstatte outdated intranet samt de fysiske opslagstaler, som er hverdagen for mange virksomheder med medarbejdere som ikke har en computer som deres primære arbejdsredskab. Derimod får de med platformen en samlet løsning for deres kommunikation, træning og daglige drift.

Ambitionerne

Relesys blev grundlagt i 2014 med en ambition om at innovere detailbranchen og gøre det muligt for enhver medarbejder at få nem adgang til information. 

Spørger man selskabets CEO, Jesper Roesgaard, siger han: “Vores drive og ambition er at skabe betydelige app-løsninger, der gør en reel forskel for vores kunder.” (red. oversat fra engelsk).

Selskabets erklærede mission er, at få virksomhederne til at “nå ud, engagere og forene kræfterne i deres arbejdsstyrke”. Relesys mener nemlig, at medarbejderne er de mest værdifulde aktiver i en virksomhed, og har derfor et mål om at hjælpe virksomheder med at øge arbejdsglæden for den enkelte medarbejder og derigennem skabe en stærkere virksomhed. 

Hvorfor vil Relesys børsnoteres?

Relesys-platform bliver brugt i 82 lande med mere end 225.000 aktive brugere, i mere end 17.000 butikker. 

Selskabet lader sig børsnotere for at rejse penge, til at øge fokus på salg og udvide til nye markeder. Selskabet vil fordele pengene så ca. 60 procent går til markedsudvidelse på både eksisterende og nye markeder, ca. 20 procent på organisationsudvikling og ca. 20 procent skal bruges på investeringer i produktudvikling.

Udover at vokse og udvikle de eksisterende markeder i blandt andet Skandinavien, vil Relesys følge en 4-trins markedsstrategi  for at ekspandere til nye internationale markeder. Strategiens trin er:

 1. Analysere, identificere og udvælge de mest attraktive industrier
 2. Oprette lokale kontorer der står for salg og sørger for gode kundeoplevelser
 3. Igangsætte salgs- og marketingstrategier
 4. Modne og videreudvikle de lokale kontorer/organisationer

 

Relesys anser Storbritannien og USA som attraktive markeder for yderligere ekspansion baseret på markedsstørrelse, digitaliseringsniveau og virksomhedskultur. Selskabet vil foretage en yderligere acceleration af det, de allerede har startet, med ambitionen om at hjælpe endnu flere virksomheder i Europa og Nordamerika med at opnå en optimal intern kommunikation.

Hvem er Relesys?

Jesper Roesgaard er CEO og medstifter af Relesys. Jesper har over 18 års ledelseserfaring fra dagbladet Børsen. Hans erfaring spænder fra ledelse, konceptudvikling, e-learning og optimering af salgsprocesser.

Jens Ole Lebeck er CCO og medstifter af Relesys. Jens Ole har mere end 20 års erfaring med salg og ledelse. Jens har erfaring med at lede store salgsteams og sikre løbende forbedringer i alle kommercielle forhold.

Martin Sørensen er CTO & Partner i Relesys. Martin har mere end 20 års erfaring med softwareudvikling og IT-projektledelse og står for implementering af nye teknologier i Relesys.

Mads Stoffer Larsen er CFO. Mads har mere end 12 års erfaring inden for regnskab og økonomi.

Mie Brønnum Wiinberg er Director of Client Success. Mie kommer med mere end 5 års dybdegående erfaring med onboarding og træning og arbejder for at sikre god intern kommunikation, strukturerede træningsmoduler og mere effektiv drift.

I bestyrelsen hos Relesys sidder flere professionelle bestyrelsesmedlemmer med flotte karrierer bag sig. Det gør sig gældende for dels bestyrelsesformanden Alexander Martensen-Larsen men også Thor Skov Jørgensen og Claus Jul Christiansen. Bestyrelsesmedlemmerne Camilla Simonsen og Lars Runov arbejder desuden som henholdsvis Chief Of Staff hos Siteimprove og Marketing Advisor & Partner hos T-bone – SaaS Growth Advisory.

Tallene

 • Pris pr. aktie: 6,25 DKK
 • Mindste tegning: 3.800 DKK (608 aktier)
 • Forhåndstegning: 73,5 millioner DKK
 • Kapitalrejsning: 82,8 mio DKK (69 mio DKK er nye aktier og 13,8 mio DKK er eksisterende aktier der sælges af ledelsen ifbm. udbuddet)
 • Tilgængeligt for private investorer: 9 MIO DKK
 • Markedsværdi (pre-money): 250 millioner  DKK
 • Tegningsperiode: 9. november – 22. november 2021
 • Forventet første handelsdag: 1. december
 • Børs: Nasdaq First North Premier Growth Market Denmark 
 • Midlertidig ISIN: DK0061680519
 • Permanent ISIN: DK0061680436
 • Certified Advisor: Grant Thornton 

Du kan tegne aktier i Relesys hos Nordnet her.

Se og hør mere om selskabet

Hvis du vil vide mere om Relesys, kan du læse det her:

 • Investor brochure: Du kan se Relesys investor brochure her.
 • Virksomhedsbeskrivelse: Du kan læse virksomhedsbeskrivelsen her. 
 • Investor relations: Du kan læse mere om selskabet på deres investorside her. 
 • Følg med i de danske børsnoteringer i vores IPO-kalender og diskuter noteringerne med ligesindede i vores aktiegruppe, Børsnoteringer & små aktier.

Disclaimer

Dette informationsmateriale samt tilhørende information skal ikke opfattes som rådgivning. Materialet er udarbejdet uden indblik i individuelle behov, risikotolerancer, mv. og kan på ingen måde erstatte professionel personlig rådgivning. Dette materiale er ikke udarbejdet i henhold til lovkrav beregnet til at fremme uafhængig investeringsanalyse. Sarah Ophelia Møss og Ophelia Invest kan ikke garantere at dette informationsmateriale er korrekt eller uden mangler, og kan ikke drages til ansvar for evt. fejl og mangler. Ophelia Invest og Sarah Ophelia Møss er ikke forpligtet til at opdatere dette informationsmateriale. Historiske afkast er hverken en garanti eller indikation på fremtidige afkast. Værdien af ens investeringer kan falde, såvel som stige, og investorer kan få mindre tilbage end de har investeret.

Ophelia Invest har en samarbejdsaftale med selskabet og modtager penge for at gøre opmærksom på selskabet. Vi stræber dog altid efter at være nysgerrige, objektive og have fokus på oplysning.