(Den næste “Lær at investere” Ophelia Invest Boot Camp starter d. 21. februar og slutter d. 24 februar)

Vil du være økonomisk fri-rig?

På denne boot camp afliver vi myten om, at investering er svært, uoverskueligt, kræver mange penge eller kun er for forretningsmænd i jakkesæt. Investering er for alle – og vi kan lære dig det. Vi lover ikke at du bliver millionær, men du bliver helt sikkert klogere og mere rustet til at forvalte dine penge, så din opsparing ikke står stille, men vokser hvert minut.
Køb din plads nu

Det får du

4 timers live undervisning
3 læringsvideoer
4 timers live spørgetime
1 måneds gratis medlemsskab hos Ophelia Invest Club (værdi 129 kr.)
Eksklusiv Boot Camp Facebookgruppe

Program

Dag 1 søndag d. 21. februar kl 20-21
Liveundervisning starter med fokus på din investeringsprofil. 
Dag 2 mandag d. 22. februar kl 20-21
Liveundervisning om børsmæglere og handelsplatforme.
Dag 3 tirsdag d. 23. februar kl 20-21
Liveundervisning om diversificering og hvor du finder aktier og fonde såvel som en introduktion til, hvordan man finder og laver en nem undersøgelse af en aktie, inden man køber.
Dag 4 onsdag d. 24. februar kl 20-21
Liveundervisning om hvordan du lægger din egen strategi der tager hensyn til din investeringsprofil

Begrænset antal pladser!

Køb din plads nu

Det får du også!

E-bog om investeringsprofiler
Tre skarpe videoer om investering for begyndere (aktier, aktivklasser og alternative investeringsmuligheder, gebyrer)

Alt det praktiske

Alle fire dage får du live undervisning kl 20-21. Derudover kan du stille alle dine spørgsmål hver dag i vores spørgetråd i den eksklusive facebookgruppe (kun for dig der deltager på boot campen). Her sidder Sarah Ophelia Møss klar til at svare på alle dine spørgsmål ml kl 18-19.
Et par dage inden boot campen begynder, så åbner vi op for den eksklusive facebookgruppe. Vi sender et link til dig der har tilmeldt dig. Det er i facebookgruppen at al live undervisning foregår og det er også her, du kan stille alle dine spørgsmål. Under live spørgesessions får du svar med det samme, men alle andre spørgsmål du stiller i gruppen, bliver også besvaret hurtigst muligt.
Med i boot campen følger en måneds gratis medlemskab af Ophelia Invest Club. Efter denne måned stopper medlemskabet automatisk. Så kan du selv melde dig ind efterfølgende, hvis det er noget for dig.

Dét kan du bagefter!

Efter du har deltaget i Ophelia Invest Boot Camp, så er du klar til at investere på egen hånd. Du har helt styr på din tidshorisont, hvor mange penge du vil investere, hvad din risikoprofil er og hvor meget du vil lade det fylde i din hverdag. Derudover har du fået oprettet dig på en platform, lagt en strategi for din opsparing og dine investeringer. Du har også fået værktøjerne til at lægge en strategi for dine investeringer, som du kan følge fremover. Sidst men ikke mindst har du fået svar på alle dine spørgsmål, og ved hvor du kan stille dem fremover. Og så har du selvfølgelig lært vores medlemsklub Ophelia Invest Club rigtig godt at kende, og ved hvordan du bruger den til fx at lære om aktieanalyse og alt mulig andet.