Billede af dame med tekst
Vi mener at investering er for alle – der vil det.
Hvis du vil lære at investere afholder vi løbende foredrag i samarbejde med fx AOF, FOF, HK og Djøf. Hvis du gerne vil have et foredrag i din landsdel, så kan du foreslå os som oplægsholder til din lokale aftenskole, fagforening eller på biblioteket.
Vi afholder også andre typer events fra tid til anden. Hvis du har gode forslag til, hvad vi kan samles om, så hører vi altid gerne fra dig. Du kan skrive til os på administration@opheliainvest.dk.

Kalender

Klik på eventlinjen for at komme til tilmeldingsside
April
06. Aarhus: Lær at investere foredrag kl 18-21 (privat arrangement)
September
21.  Aabenraa: Lær at investere foredrag

Fysiske foredrag om investering

Du kan finde foredrag i vores eventkalender som vi er blevet booket til eksternt. Det kan fx være AOF, FOF, HK, Djøf, de danske biblioteker rundt om i landet. Foredragene varer typisk 2 timer. Foredraget henvender sig til både nybegyndere og investorer med lidt erfaring. Det er en fuld gennemgang af investering fra A-Z. Du behøver ingen forudgående viden om området og du kan gå direkte hjem og gå i gang med at investere bagefter.

Online foredrag & interview

Vi afholder fra tid til anden online events fra vores åbne facebookside. Det foregår typisk om mandagen kl 20-21. Det kan omhandle alt investerings-relateret, herunder bl.a. både teknisk analyse, fundamental analyse, børsnoteringer og meget mere. Du kan altid se de specifikke emner i vores eventkalender og vi opfordrer til at du endelig stiller alle dine egne spørgsmål i kommentarsporet undervejs.