Temaer & analyser

Her finder du alle vores temaer og analyser i fundamental analysesporet. Vi har delt dem op i fire grupper, som er analyser af: Danske selskaber, internationale selskaber, indeks & sektorer og alternativer. Du kan læse de forskellige artikler ved at klikke på billedet.


Nøgletal & redskaber

Her finder du forskellige artikler om de nøgletal og redskaber, som vi bruger i fundamental analyse. Du kan de forskellige artikler ved at klikke på billedet.


Opgaver & svar

Her finder du forskellige opgaver, som du kan bruge for at træne dine evner i fundamental analyse. Du finder også svarene på opgaverne, så du kan tjekke om du har gjort det rigtigt. Kom til opgaver og svar ved at klikke på billedet.


Online foredrag om fundamental analyse

På denne side finder du vores online foredrag, som vi afholder hver mandag. Vi holder online foredrag inden for henholdsvis tre forskellige kategorier: Begynder, teknisk analyse og fundamental analyse. Du kan læse meget mere om vores online foredrag ved at klikke på billedet.


Ophelia Invest portefølje

Her kan du se, hvordan vi har sammensat vores portefølje og med hvilket formål. Du kan læse mere om vores portefølje ved at klikke på billedet.


Videoer, ordbog & tringuide

Du kan lære meget mere om fundamental analyse ved at se vores videoer, ordbog og tringuides. Klik på billedet for at lære mere.