alt=""

Kom hurtigt i gang med at investere med vores begynderpakke

Vil du gerne i gang med at investere men er i tvivl om, hvor du skal starte? I vores begynderpakke ‘Ophelia Invest Start’, får du alt du behøver for at komme godt fra start: 4 timers undervisning, 3 måneders medlemskab til vores medlemsklub Ophelia Invest Club og vores 2 e-bøger: Tringuiden og en grundig FAQ.

Begynderpakken er et af de mest efterspurgte produkter i investeringsuniverset. I denne pakke finder du alt du skal bruge for at komme i gang med dine investeringer. Pakken giver dig komplet adgang til et bibliotek af viden om investering, aktiemarkedet, skattereglerne, fonde, og meget mere så du som investor kan komme i gang med at investere og få skabt et positivt afkast på dine penge.

Læs om begynderpakken her
alt=""

Lær at investere i vores medlemsklub

I Ophelia Invest Club ligger der over 50 timers undervisning og venter på dig! Se fx en sammenligning mellem Nordnet og saxo eller lær alt om aktieanalyse. Også undervisningsartikler, et væld af opgaver og praktiske artikler hjælper dig på vej. Derudover får du også adgang til vores onlinekurser i investering for begyndere, fundamental analyse og teknisk analyse. Få adgang til alt det eksklusive materiale for kun 129,- pr. Måned. Der er ingen binding.

Læs om medlemklub her
alt=""

Onlinekurser med over 20 lektioner

Vil du gerne lære i dit eget tempo? Så køb adgang til et af vores tre onlinekurser i et helt år. Hos Ophelia Invest tilbyder vi onlinekurser i tre spor: Investering for begyndere, fundamental analyse og teknisk analyse. Med disse onlinekurser bliver du guidet gennem hele forløbet, så du snart har godt styr på investeringsfeltet.

Læs om onlinekurser her
alt=""

Podcast

Er du til podcast? Vores podcast hedder Ophelia Invest Talks og den handler selvfølgelig om investering. Den udkommer 1-3 gange ugentligt på mandage, onsdage og fredage. Den er rettet mod dig der er privat investor og der findes tre forskellige spor der matcher forskellige niveauer. Vi har LEARN, INTERVIEW og ANALYZE. Alt sammen under paraplyerne investering, opsparing og privatøkonomi. Lyt endelig med.

alt=""

Youtube

Ophelia Invest har sin egen Youtube-kanal, som har til formål at formidle viden om investering på øjenhøjde – så vi alle kan være med. Her har vi videoer både til nybegyndere, og den lidt mere erfarne investor. Her vil du blive guidet gennem alt det grundlæggende, der er værd at vide om aktier, investering og platforme. Således vil du gennem disse videoer blive godt klædt på til at kaste dig ud i dit eget investeringseventyr. Hvis du allerede er i gang med at investere, så ligger der bl.a. også en serie videoer om både fundamental og teknisk analyse.

alt=""

Facebookgrupper

Ophelia Invest driver fire facebookgrupper, Aktieklubben DanmarkKvindelogenBæredygtige aktier og Børsnoteringer & små aktier. Gruppernes formål er at yde sparring og skabe netværk for den nye/re investor. På nuværende tidspunkt er vi cirka 30.000 medlemmer i grupperne i alt, der på daglig basis sparrer og giver gode råd til hinanden.

alt=""

Artikler

Hos Ophelia Invest tilbyder vi en masse investeringsrelaterede gratis artikler. Vi har delt dem op i fem grupper, som er: Begynderartikler, artikler om aktieanalyse (fundamental analyse og teknisk analyse), handelsplatforme, tringuides/ordbøger og højrisiko investeringer. Klik på billedet for at se de mange artikler.