alt=""

Events

Læs om de mange typer events du finder hos os i Ophelia Invest. De spænder bredt, lige fra foredrag over fyraftens-arrangementer til store konferencer og festivaler. Du kan også læse om vores investerings-uddannelse, online foredrags  og hvornår vi afholder Boot Camps.  Klik på billedet for at se vores eventkalender.
alt=""

Artikler

Hos Ophelia Invest tilbyder vi en masse investeringsrelaterede gratis artikler. Vi har delt dem op i fem grupper, som er: Begynderartikler, artikler om aktieanalyse (fundamental analyse og teknisk analyse), handelsplatforme, tringuides/ordbøger og højrisiko investeringer. Klik på billedet for at se de mange artikler.
alt=""

Podcast

Er du til podcast? Vores podcast hedder Ophelia Invest Talks og den handler selvfølgelig om investering. Den udkommer fredag og lørdag og varer 30 minutter. Den er rettet mod dig der er privat investor. I Ophelia Invest Talks interviewer Sarah Ophelia Møss eksperter, chefstrateger, aktieanalytikere, direktører og folk der ved noget om noget samt deler ud af sin egen viden. Alt sammen under paraplyerne investering, opsparing og privatøkonomi. Lyt endelig med.
alt=""

Youtube

Ophelia Invest har sin egen Youtube-kanal, som har til formål at formidle viden om investering på øjenhøjde – så vi alle kan være med. Her har vi videoer både til nybegyndere, og den lidt mere erfarne investor. Her vil du blive guidet gennem alt det grundlæggende, der er værd at vide om aktier, investering og platforme. Således vil du gennem disse videoer blive godt klædt på til at kaste dig ud i dit eget investeringseventyr. Hvis du allerede er i gang med at investere, så ligger der bl.a. også en serie videoer om både fundamental og teknisk analyse.
alt=""

Facebookgrupper

Vi driver to facebookgrupper, Aktieklubben Danmark og Kvindelogen. Aktieklubben er for begge køn, rettet mod begyndere, hvor Kvindelogen er rettet mod kvinder. Gruppernes formål er at yde sparring og skabe netværk for den nye investor. Alle spørgsmål vedrørende investering og økonomi kan deles og alle er velkommen til at byde ind med svar. I alt sidder ca 20.000 danske private investorer klar til at svare på spørgsmål og hjælpe hinanden. I grupperne støtter og opmuntrer vi hinanden uden at dømme.
alt=""

Onlinekurser

Hos Ophelia Invest tilbyder vi onlinekurser i tre spor: Investering for begyndere, fundamental analyse og teknisk analyse. Det betyder, at du kan få et læringsforløb, hvor og hvornår du har lyst til. Onlinekurserne tilbyder dig en masse videoer, hvor du lærer om alle aspekter af det spor du ønsker. Så hvis du er ny investor eller måske slet ikke er kommet i gang med at investere endnu, så frygt ikke. Med disse onlinekurser bliver du guidet gennem hele forløbet, så du snart har godt styr på investeringsfeltet. Klik på billedet for at læse mere om de tre onlinekurser.
alt=""

Ophelia Invest Club

I Ophelia Invest Club har vi skabt et unikt rum for læring om dels investering for begyndere såvel som viden om aktieanalyse for dig der er nået her til i din investerings-rejse. Vi opdaterer vores medlemsklub løbende med nye artikler, opgaver i aktieanalyse, undervisning og interview. Hver gang der kommer et nyt indlæg i medlemsklubben, så sender vi dig automatisk en mail. Så er du altid  “up to date” på vores nye indhold. Klik på billedet for at læse meget mere om fordelene ved at være medlem i Ophelia Invest Club