Rewards program

Alle medlemmer af Ophelia Invest Club er automatisk en del af Ophelia Invest Rewards. Ophelia Invest Rewards er vores loyalitets-program, hvor vi belønner vores medlemmer. Det betyder, at når man har været medlem en given periode, har man optjent forskellige gaver (rewards).

Efter 4 måneder har du optjent en gratis bog i vores webshop. Skriv på administration@opheliainvest.dk og få en rabatkode.
Efter 8 måneder har du optjent et gratis foredrag i vores webshop. Skriv på administration@opheliainvest.dk og få en rabatkode.
Efter 12 måneder har du optjent en gratis times coaching i vores webshop. Skriv på administration@opheliainvest.dk og få en rabatkode.


Nyt content hele tiden

Vi opdaterer vores medlemsklub løbende med nye artikler, opgaver i aktieanalyse, undervisning og interviews. Hver weekend opdaterer vi dig med vores nye indlæg per mail, så du altid er “up to date” på vores nye indhold.

Vi bestræber os på at opfylde jeres ønsker. Hvis vores medlemmer selv har forslag til særligt indhold, er vi meget fleksible og interesseret i at skrive om det der ligger i jeres interesse.

Vores medlemmer hos Ophelia Invest Club er desuden altid de første til at modtage invitationer til vores gratis events.


Ubegrænset adgang til online mandags-foredrag

Som medlem har du ubegrænset adgang til alle vores online foredrag der foregår hver mandag kl 20. Vi afholder som udgangspunkt foredrag i følgende tre kategorier: Investering for begyndere, teknisk analyse og fundamental analyse.

Som medlem har du altid adgang til tidligere såvel som kommende online foredrag som en del af dit medlemskab. Når man ser med live, kan man stille spørgsmål til underviseren i kommentarsporet. Online foredragene ligger på hver deres respektive spor (begynder, fundamental analyse og teknisk analyse).

Læs mere om hvilke online foredrag vi holder i vores eventkalender for Ophelia Invest Club.

Virkelig fin og forståelig formidling, fortalt i et sprog, der løbende klæder dig på til at lære mere og springe ud i investering. Meget kompetent og gode anbefalinger.

Ida

Sarah Ophelia og hendes team har klædt mig på til at begynde investering på et godt grundlag for egne midler. Tak for jeres arbejde!

Sara


Ingen binding

Der er ingen binding på medlemsklubben. Du betaler for enten en måned eller et år ad gangen. Hvis du ikke ønsker at betale for næste måned/år, så kan du frit stoppe dit abonnement helt frem til dagen inden næste trækning.

Du er som medlem altid garanteret din månedlige pris du er tilmeldt på.


Eksklusive rabatter

10 procent rabat på alle bøger fra Forlaget penge
Som medlem får du 10 procent på alle bøger om alt fra opsparing, aktieanalyse og investering. Se listen over alle bøger i vores shop.

20 procent rabat på al uddannelse
Vores medlemmer får 20 procent rabat på alle former for uddannelse vi tilbyder; foredrag, seminarer, samt vores online-kurser udbudt af Ophelia Invest.

25 procent rabat på al coaching og sparring
Hvis du køber et årsabonnement, modtager du 25 procent rabat på coaching med Sarah Ophelia Møss. Læs mere om vores coaching/sparring udbud HER

Tusind tak for alt den vidensdeling!!! Det har givet mig super meget

Claudia

Det er virkelig spændende læring, og i er virkelig gode til at formidle.

Bettina

Ophelia Invest Club – Meld dig ind nu og bliv straks klogere på investering