alt=""

Rewards program

Alle medlemmer af Ophelia Invest Club er automatisk en del af Ophelia Invest Rewards. Ophelia Invest Rewards er vores loyalitets-program, hvor vi belønner vores medlemmer. Det betyder, at når man har været medlem en given periode, har man optjent forskellige gaver (rewards).

Efter 6 måneder har du optjent en gratis bog fra Den lille guide til privatøkonomi-serien. Send os en mail på administration@opheliainvest.dk med bogtitel, navn, adresse, tlf og mail. Så sender vi bogen til dig. Gaven skal bestilles senest to måneder efter du har optjent den.
Efter 13 måneder har du optjent en gratis times online coaching. Send os en mail på administration@opheliainvest.dk og fortæl hvornår det passer dig at modtage coaching i tidsrummet mandag-fredag 10-18. Så finder vi et tidspunkt til dig. Gaven skal bestilles senest to måneder efter du har optjent den.


alt=""

Ubegrænset adgang til online-kurser

Som medlem har du ubegrænset adgang til vores 3 online-kurser: Investering for begyndere, Fundamental analyse og Teknisk analyse. Vi har et der passer, uanset hvor langt du er nået på din investerings-rejse. I investering for begyndere lærer du om forskellige begreber, strategier og grundlæggende aktieinvestering. Kurset udgøres af 21 lettilgængelige videoer med en samlet varighed på 4 timer, som gør dig parat til at begive dig ud på det eventyr, som aktieinvestering kan være. I fundamental analyse bliver du hjulpet gennem diverse begreber og teknikker. Kurset udgøres af 26 lettilgængelige videoer, som gør dig parat til at benytte fundamental analyse i fremtiden. I teknisk analyse undervises du i begreber og teknikker. Kurset udgøres af 28 lettilgængelige videoer, som gør dig parat til at benytte teknisk analyse i fremtiden.

Virkelig fin og forståelig formidling, fortalt i et sprog, der løbende klæder dig på til at lære mere og springe ud i investering. Meget kompetent og gode anbefalinger.

Ida

Sarah Ophelia og hendes team har klædt mig på til at begynde investering på et godt grundlag for egne midler. Tak for jeres arbejde!

Sara


alt=""

Ingen binding

Der er ingen binding på medlemsklubben. Du betaler for enten en måned eller et år ad gangen. Hvis du ikke ønsker at betale for næste måned/år, så kan du frit stoppe dit abonnement helt frem til tre arbejdsdage inden næste trækning. Send os blot en mail på administration@opheliainvest.dk, så stopper vi dit abonnement.

Du er som medlem altid garanteret din månedlige pris du er tilmeldt på.


Tusind tak for alt den vidensdeling!!! Det har givet mig super meget

Claudia

Det er virkelig spændende læring, og i er virkelig gode til at formidle.

Bettina

Ophelia Invest Club – Meld dig ind nu og bliv straks klogere på investering