alt=""

Facebook communities

Ophelia Invest driver fire facebookgrupper, Aktieklubben Danmark, Kvindelogen, Bæredygtige aktier og Børsnoteringer & små aktier.

Gruppernes formål er at yde sparring og skabe netværk for den nye/re investor. Alle spørgsmål vedrørende investering og økonomi kan deles og alle er velkommen til at byde ind med svar. I grupperne støtter og opmuntrer vi hinanden uden at dømme. På nuværende tidspunkt er vi cirka 30.000 medlemmer i grupperne i alt, der på daglig basis sparrer og giver gode råd til hinanden. Du er utrolig velkommen. The more the always merrier.

Sociale medier

Du kan følge os på vores facebookside, Instagram, og LinkedIn. Vi opdaterer vores sociale medier løbende, og vores følgere er altid de første der bliver opdaterede på vores nyheder hos Ophelia Invest.

Nyhedsbrev

Hver mandag hele året sender vi vores nyhedsbrev ud til tusindvis af private investorer. I nyhedsbrevet samler vi op på den forgangne uge og sørger for at du ikke går glip af noget. Vi linker til ugens podcastepisoder, inviteter til events og du vil være den første der får gode tilbud og kan deltage i vores konkurrencer.

Støt vores arbejde

Hvis du godt kan lide vores gratis content er du velkommen til at støtte vores arbejde. I efteråret 2020, havde vi en indsamling hvor man kunne støtte vores arbejde i Ophelia Invest, hvor vi dagligt arbejder for at skabe inspirerende og lærerigt content til den private investor i Danmark. Regnskabet kan du se her. Du kan altid støtte vores arbejde ved at donere penge til os gennem Ko-fi.