Ophelia Invest

Hvem er vi?

Ophelia Invest tilbyder alt fra foredrag, medlemsklub og events til artikler, nyhedsbreve, blog, videoer og podcast alt sammen om investering og privatøkonomi.

Hovedpersonen bag er Sarah Ophelia Møss, som er idemager og står i spidsen for alle aktiviteter. Bag hende er et engageret team af ansatte og praktikanter ligesom der ofte co-creates i samarbejde med en lang række selskaber, frivillige og freelancere. Særligt glade er vi for Streamline Media der redigerer alle vores mange podcastepisoder og vores fotograf Gritt Ulrikka Jørgensen der sørger for de gode billeder. Sarah står samtidig bag det danske forlag, Forlaget Penge, som udgiver bøger om privatøkonomi og investering til alle samt børnebøger om opsparing.

Vi søger altid fellow ildsjæle på teamet. Har du gode idéer, tid tilovers eller brænder du ligesom os for sagen, “investering er for alle”, så skriv til os på kommunikation@opheliainvest.dk, vi glæder os til at høre fra dig.


Founder & CEO

Sarah Ophelia Møss

Min store PASSION er virksomhederne Ophelia Invest og Forlaget Penge samt de to investor-grupper på facebook, ‘Kvindelogen‘ og ‘Aktieklubben Danmark‘.

Hver måned arrangerer jeg EVENTS og holder FOREDRAG om investering og står bl.a. bag Nordic Invest Camp, Danmarks nye investerings-festival. Fokus er altid på at skabe rum for læring.

På de seneste tre år har jeg hostet ca. 150 events og undervist over 3.500 private investorer i investering for begyndere. Min UDDANNELSE består i en kandidat i Sociologi fra Aalborg Universitet samt en bachelor fra Roskilde Universitet i Socialvidenskab. Derudover har jeg nogle solide coachinguddannelser fra et anerkendt coachinghus samt 16 år fra service- og restaurationsbranchen. Mine mest fremtrædende EGENSKABER er, at jeg er ærlig, rummelig, tydelig og autentisk i min kommunikation og i mit nærvær. Derudover er jeg meget optimistisk og engageret samt altid udviklings- og optimeringsorienteret.

Jeg elsker at arbejde, har ALTID gang i en masse og vil altid gerne høre fra dig.

Kærligst Sarah Ophelia Møss


Business manager

Tobias Glistrup Sørensen 

Hos Ophelia Invest sidder jeg som Business Manager. I praksis betyder det, at jeg hjælper med at få den daglige drift til at køre samtidigt med, at jeg forsøger at implementere forskellige forretningsstrategier.
Aktier og investeringer er noget jeg fra barnsben har haft stor interesse i. Af den grund har jeg en god forståelse indenfor investerings-verdenen, hvilket jeg håber på, at vi her hos Ophelia Invest ligeledes kan hjælpe dig til at få.
Udover mit arbejde hos Ophelia Invest studerer jeg International handel og markedsføring, hvor jeg færdiggør min bachelor til januar 2022.
Jeg er forelsket i ideen om, – og dermed også helt enig i, at investering skal være for alle der ønsker det.

Kærligst Tobias Glistrup Sørensen


Content creator

Cecilie Blovsted

Jeg skriver artikler, som deles i Ophelia Invests Facebook-grupper og på bloggen på hjemmesiden, hvor jeg desuden gør mit bedste for at svare kompetent på spørgsmål, der måtte opstå hertil. Jeg laver også ‘5 hurtige, men vigtige informationer’-opslag på Instagram, hvor det også er mig, I vil møde i kommentarsporet til disse opslag. Derudover varetager jeg andre formidlingsrelaterede ad hoc-opgaver.

Jeg er uddannet inden for samfundsvidenskab og humaniora og gør en dyd ud af at investering skal formidles, så alle kan forstå det – også de emner, som kan synes komplekse og besværlige. Økonomi har altid interesseret mig og der er en indre budget- og optimeringsnørd gemt i mig. Det var dog først i 2019, jeg tog springet og begyndte at investere. En ny verden blev åbnet og siden da er det kun vokset på mig – hurtigt! Jeg er som en svamp: Jeg suger al viden om økonomi, investering, skatteregler og budgetoptimering til mig, og selvom jeg ikke skal bruge min nyerhvervede viden til noget nu og her, lagres det i min hukommelse, og jeg kan hurtigt trække det frem, når det bliver nødvendigt – enten for mig selv eller andre.

Kærligst Cecilie Blovsted


Social Media Assistent

Maximilian Thræn

Penge, økonomi og investering: Det er noget der dagligt fylder meget i min hverdag – rigtig meget.

Efter at have læst den første linje, forventer du nok at jeg er en gråhåret bankmand. Men så må du tro om igen. Jeg er 13 år gammel, går i 7 klasse og spiller basket – når jeg altså ikke er travlt beskæftiget med at lave teknisk aktieanalyse, følge mine investeringer, skrive social media indlæg om investering og prøve at få flere unge interesseret i privatøkonomi.

Det er måske et lidt atypisk fritidsjob til min alder – men jeg er så heldig at arbejde med noget jeg virkelig brænder for hos Ophelia Invest. Jeg står dagligt for at styre flere vigtige sociale kanaler og engagerede facebookgrupper, som alle bidrager til det fantastiske fællesskab vi har hos Ophelia Invest.

Jeg landede min første investering da jeg var 11, i en indeksfond. Siden da er det gået stærkt, og jeg har nu en stor ambition om at hjælpe alle mindreårige (der har lyst) i gang med at investere.

Kærligst Maximilian Thræn


Medier

Vores bidrag i medierne

Vi bliver ofte interviewet til de store danske medier såvel som diverse mindre aktører på og rundt om feltet.
Det kan være et lille bidrag til en større artikel eller til hele artiklen.