Ophelia Invest

Hvem er vi?

Ophelia Invest tilbyder alt fra foredrag, medlemsklub og events til artikler, blogs, videoer og podcast alt sammen om investering og privatøkonomi.

Hovedpersonen bag er Sarah Ophelia Møss, som er idemager og står i spidsen for alle aktiviteter. Bag hende står et engageret team af ansatte og praktikanter ligesom der ofte co-creates i samarbejde med en lang række selskaber, frivillige og freelancere. Sarah står samtidig bag det danske forlag, Forlaget Penge, som udgiver bøger om privatøkonomi og investering til alle samt børnebøger om opsparing.

Vi søger altid fellow ildsjæle på teamet. Har du gode idéer, tid tilovers eller brænder du ligesom os for sagen, “investering er for alle”, så skriv til os på kommunikation@opheliainvest.dk, vi glæder os til at høre fra dig.

Kh Ophelia Invest


Founder & CEO

Sarah Ophelia Møss

Min store PASSION er virksomhederne Ophelia Invest og Forlaget Penge samt de to investor-grupper på facebook, ‘Kvindelogen‘ og ‘Aktieklubben Danmark‘.

Hver måned arrangerer jeg EVENTS og holder FOREDRAG om investering og står bl.a. bag Nordic Invest Camp, Danmarks nye investerings-festival. Fokus er altid på at skabe rum for læring.

På de seneste tre år har jeg hostet ca. 150 events og undervist over 3.500 private investorer i investering for begyndere. Min UDDANNELSE består i en kandidat i Sociologi fra Aalborg Universitet samt en bachelor fra Roskilde Universitet i Socialvidenskab. Derudover har jeg nogle solide coachinguddannelser fra et anerkendt coachinghus samt 16 år fra service- og restaurationsbranchen. Mine mest fremtrædende EGENSKABER er, at jeg er ærlig, rummelig, tydelig og autentisk i min kommunikation og i mit nærvær. Derudover er jeg meget optimistisk og engageret samt altid udviklings- og optimeringsorienteret.

Jeg elsker at arbejde, har ALTID gang i en masse og vil altid gerne høre fra dig.

Kærligst Sarah Ophelia Møss


Teamet

Ansatte, freelancere & samarbejdspartnere

Ophelia Invest udgøres af et større team af ansatte, freelancere, samarbejdspartnere og frivillige. Teamet hjælpes ad med at formidle viden om investering via artikler, nyhedsbrev, bøger, podcast, videoer, uddannelser og festival. Til daglig sidder Anne, Sara, Frederik, Peter og Zeenat alle deltid på kontoret i Kbh og hjælpes ad med både aktieanalyser, nyhedsbreve, vores medlemsklub og podcast såvel som alle de mange events både ude i byerne og online. Piccoline Samuel sørger for, at der er rent og pænt og alle sørger for at sende pakker afsted med bøger ud til landets pakkeshops.

Hvis du kan noget sejt, er vi altid åbne for at udvide teamet. Vi leder lige nu efter en der kan noget internt med IT eller marketing.


Medier

Vores bidrag i medierne

Vi bliver ofte interviewet til de store danske medier. Det kan være et lille bidrag til en større artikel eller til hele artiklen.