Velkommen til Ophelia Invest onlinekurser

På denne side kan du læse mere om de tre forskellige onlinekurser vi tilbyder. Vi har et der passer, uanset hvor langt du er nået på din investerings-rejse. Vi håber du finder lige det du har brug for.

Kærlig hilsen Ophelia Invest

Onlinekursus i investering for begyndere

I dette onlinekursus bliver du undervist af Sarah Ophelia Møss. I kurset lærer Sarah dig om forskellige begreber, strategier og grundlæggende aktieinvestering. Kurset udgøres af 25 lettilgængelige videoer med en samlet varighed på 4 timer, som gør dig parat til at begive dig ud på det eventyr, som aktieinvestering kan være. Du kan læse mere om kurset ved at klikke på billedet.

Se og køb

Onlinekursus i fundamental analyse

I dette onlinekursus i fundamental analyse bliver du hjulpet gennem diverse begreber og teknikker med underviser Peter Storm. Kurset udgøres af 26 lettilgængelige videoer, som gør dig parat til at benytte fundamental analyse i fremtiden. Du kan læse mere om kurset ved at klikke på billedet.

Se og køb

Onlinekursus i teknisk analyse

I dette onlinekursus i teknisk analyse bliver du hjulpet gennem diverse begreber og teknikker med underviser Peter Storm. Kurset udgøres af 28 lettilgængelige videoer, som gør dig parat til at benytte teknisk analyse i fremtiden. Du kan læse mere om kurset ved at klikke på billedet.

Se og køb