Vil du være økonomisk fri-rig?

Hvordan bliver man rig? Altså, sådan rigtig rig.
Som i “jeg-er-økonomisk-fri-rig”.
Du kan vinde i lotto, eller håbe på at en ukendt onkel efterlader en million-arv til dig.
Èn ting er helt sikkert – rige mennesker bliver ikke rigere ved at lade deres formue passe sig selv. Pengene skal arbejde. De har lært hemmeligheden om rentes rente effekten og navigerer rundt på aktiemarkedet samtidigt.
Ja, du hørte rigtigt – men hvad med dig? Den helt almindelige dansker, der nok ikke vinder mere end 50 kroner i lotto (øv) – hvad kan du gøre?

De riges hemmelighed

 De riges hemmelighed er investering.
Og vi afliver myten om at investering er svært, uoverskueligt, kræver mange penge eller kun for forretningsmænd i jakkesæt.
Investering er for alle – og vi kan lære dig det. På Ophelia Invest Boot Camp bliver du klædt godt på!
Vi lover ikke at du bliver millionær, men du bliver helt sikkert klogere og mere rustet til at forvalte dine penge, så de ikke blot sover om natten, men rent faktisk arbejder for dig.

Investering for begyndere med Ophelia Invest Boot Camp

Går det lidt for langsomt med at få styr på al den nye viden? Sæt turbo på læringen på vores boot camp for nye investorer. Vi har løbende nye boot camps og her der lærer du al det du har brug for at vide, for at komme godt fra start på kun 4 dage. På Ophelia Invest Boot Camps får du live undervisning hver dag, live spørgetimer, hvor du får svar på alle dine spørgsmål med det samme, adgang til al content i seks måneder og adgang til en eksklusiv facebookgruppe, kun for deltagere på campen.
Klik på det nedenstående billede og læs meget mere om vores Boot Camp.

Program for Boot Camp uge 8

Dag 1 søndag d. 21 februar kl 20-21
Liveundervisning starter med fokus på din investeringsprofil. 
Dag 2 mandag d. 22 februar kl 20-21
Liveundervisning om børsmæglere, handelsplatforme og diversificering.
Dag 3 tirsdag d. 23 februar kl 20-21
Liveundervisning om hvor du finder aktier og fonde såvel som en introduktion til, hvordan man finder og laver en nem undersøgelse af en aktie, inden man køber.
Dag 4 onsdag d. 24 februar kl 20-21
Liveundervisning om hvordan du lægger din egen strategi der tager hensyn til din investeringsprofil

Begrænset antal pladser!

Køb din plads nu

Fundamental og teknisk analyse med Ophelia Invest Boot Camp

Går det lidt for langsomt med at få styr på al den nye viden? Sæt turbo på læringen på vores boot camp for investorer med lidt erfaring der gerne vil lære at analysere aktier. Vi har løbende nye boot camps og her der lærer du al det du har brug for at vide, for at komme godt fra start på kun 4 dage. På Ophelia Invest Boot Camps får du live undervisning hver dag, live spørgetimer, hvor du får svar på alle dine spørgsmål med det samme, adgang til al content i seks måneder og adgang til en eksklusiv facebookgruppe, kun for deltagere på campen.
Klik på det nedenstående billede og læs meget mere om vores aktieanalyse Boot Camp.

Program for Boot Camp uge 4

Dag 1 tirsdag d. 26 januar kl 20-21
Liveundervisning starter med fokus på fundamental analyse med en grundig introduktion til emnet og der stilles skarpt på hvilke værktøjer, nøgletal, analysemodeller og strategier, som vi kan anvende.
Dag 2 onsdag d. 27 januar kl 19-20
Liveundervisning fortsætter med fundamental analyse.
Dag 2 onsdag d. 27 januar kl 20-21
Q&A om fundamental analyse.
Dag 3 lørdag d. 30 januar kl 14-15
Liveundervisning starter med fokus på teknisk analyse, hvor emnets mange spændende vinkler vil blive dækket. Herudover vil vi i stifte bekendtskab med værktøjerne i form af indikatorer, price action, bestemmelse af trenden og konkrete strategier.
Dag 4 søndag d. 31 januar kl 14-15
Liveundervisning starter med fokus på teknisk analyse.
Dag 4 søndag d. 31 januar kl 20-21
Opsamling på hele forløbet inkl. Q&A.