Podcast om investering

Lær at investere med vores podcast for begyndere Ophelia Invest Talks. Podcasten udkommer to gange ugentlig, fredag og lørdag, og varer ca. 30 minutter. Her sætter vi fokus på en masse forskellige temaer under “paraplyerne” investering, opsparing og privatøkonomi. Så hvis du vil høre om aktieanalyse, megatrends, makroøkonomi men også økonomisk frihed, bæredygtig investering, børspsykologi, minimalisme, børneopsparing og alt mulig andet så tune ind hver fredag. Du kan nemlig få masser af viden om alt dette og mere.

Sarah Ophelia Møss interviewer forskellige eksperter og deler ud af sin egen viden på en måde, som alle kan forstå. Vi er hverken journalister eller økonomer og går ikke til mikrofonen med en kritisk vinkel. Tværtimod giver vi ordet til de mange aktører der er på feltet og lader dem fortælle om det de ved noget om.

Du kan høre vores podcast her:

Vores hovedsponsorer på podcasten er Alm. Brand og Spotlight Stock Market men der er også sponsorer knyttet til enkelte episoder ligesom vi har kampagne-sponsorer.
I øjeblikket er vores lørdags-episoder sponsoreret af Ecooking. Med rabatkoden “Ophelia” får du 30 procent rabat hos Ecooking.

Du kan bidrage til at holde podcasten igang ved at donere 35 kroner her.