Podcast om investering

Lær at investere med vores podcast for begyndere Ophelia Invest Talks. Podcasten udkommer ca. to gange ugentlig, mandag, onsdag og/eller fredag og varer ca. 30 minutter. Her sætter vi fokus på en masse forskellige temaer under “paraplyerne” investering, opsparing og privatøkonomi. Så hvis du vil høre om aktieanalyse, megatrends, makroøkonomi men også økonomisk frihed, bæredygtig investering, børspsykologi, minimalisme, børneopsparing og alt mulig andet så tune ind hver fredag. Du kan nemlig få masser af viden om alt dette og mere.

Sarah Ophelia Møss interviewer forskellige eksperter og deler ud af sin egen viden på en måde, som alle kan forstå. Vi er hverken journalister eller økonomer og går ikke til mikrofonen med en kritisk vinkel. Tværtimod giver vi ordet til de mange aktører der er på feltet og lader dem fortælle om det de ved noget om. Du kan bidrage til at holde podcasten igang ved at donere 35 kroner her.

Du kan høre vores podcast her:

Mød vores to hovedsponsorer

Selected Group tilbyder forvaltning af din formue gennem enkle kvalitetsløsninger fra deres tre selskaber Selected Advice, Selected Alternatives og Selected Investments. Formålet er at skabe tryghed og retfærdighed for formuende investorer.
Selected Advice sikrer dig den bedste forvaltning af din formue. Gennem transparent, professionel rådgivning skaber de overblik over dine investeringer og sikrer dig de bedste vilkår hos din forvalter. Kort sagt udvælger de det bedste setup for dig, så din formue får de mest optimale forudsætninger for at vokse.
Selected Alternatives giver dig adgang til en bred portefølje af alternative aktivklasser spredt over ejendomme, solenergi, vindenergi og grøn infrastruktur. De finder de bedste projekter på markedet med stabile afkast og lav risiko, som samtidig giver dig mulighed for at investere bæredygtigt.
Selected Investments er et investeringsfællesskab, der giver dig adgang til de bedste forvaltere inden for aktier og obligationer. Afhængig af din risikoprofil fordeles din portefølje ud på de to områder. Din formue placeres blandt de dygtigste forvaltere i verden, som alle har gennemgået dybdegående interviews og analyser med henblik på at give dig en enkel forvaltning af højeste kvalitet.

Du kan besøge Selected Group på deres hjemmeside.

Spotlight Stock Market blev grundlagt i Sverige som “AktieTorget” i 1997. Siden dag ét har børsen arbejdet for at skabe så gode betingelser som muligt for vækstvirksomheder at have adgang til ekspansions-kapital og aktiemarkedets fordele for at fortsætte med at udvikle deres drift.  Spotlight vil gerne være meget tilgængelige for selskaberne der er eller ønsker at blive børsnoteret og forenkle hverdagen som børsnoteret selskab. De arbejder på at skabe mere synlighed om de selskaber der er noteret på Spotlight. Spotlight-børsen mener at jo lettere og sikrere det er for virksomheder at blive børsnoteret, jo lettere og sikrere bliver det at blive investor i dem.