Velkommen Ophelia Invest Club

Oversigt over indhold i medlemsklubben Ophelia Invest Club.

Her har vi skabt et unikt rum for læring om dels investering for begyndere såvel som viden om aktieanalyse for dig der er nået her til i din investerings-rejse. På denne side kan du læse om alt det du finder her i medlemsklubben Ophelia Invest Club ligesom du finder links til de mange spændende sider med content du har særligt adgang til.

Vi glæder os til at dele vores rum for læring med dig.

Kærlige hilsner
Sarah Ophelia Møss & Ophelia Invest Team


Online foredrag

Hver mandag holder vi et online foredrag på et af de tre spor her i Ophelia Invest Club. Alle online foredrag foregår på deres respektives ide under hvert spor hvor du ser med via et feed fra YouTube. Du vil altid kunne tilgå alle tidligere online foredrag fra denne side. Klik på billederne nedenfor, og hop direkte til det valgte spors online foredrags-side.

Når vi er live kan du deltage selv: Har du spørgsmål og/eller kommentarer, så kan du hoppe over på YouTube og se videoen der, hvor der vil være et kommentarspor.

online foredrag
online foredrag
online foredrag

Ophelia Invest Porteføljen

Ophelia Invest porteføljen er vores bud på en “rugbrødsmads-portefølje”. Vi gør opmærksom på, at vi ikke er økonomiske rådgivere, og “modelporteføljen” er udelukkende tænkt som inspiration og et udtryk for, hvad vi selv ville gøre. Vi sætter selv 50.000 kroner i nedenstående aktiver over den kommende tid via en Aktiesparekonto og vil opdatere på udviklingen løbende. Vores portefølje går efter at være langsigtet, stabil og skal helst kunne klare sig selv, når vi har travlt med andre ting. Det er altså ikke et projekt ud i spænding men det modsatte. Måske er det noget for dig, måske ikke, men vi håber du bliver inspireret uanset.

KLIK HER for at komme til Ophelia Invest Porteføljen.


Tema-artikler & aktieanalyser

Vi har skrevet og lavet en masse artikler til dig. På begyndersporet finde du tema-artikler om sektorer, subsektorer, makroøkonomi og megatrends. På aktieanalysesporene kan du læse analyser. Det være sig om forskellige populære indeks såvel som enkeltaktier. Vi sørger selvfølgelig også for, at alle aktierne i Ophelia Invest Porteføljen løbende ud fra både fundamental og teknisk analyse.

KLIK HER for at komme til begyndersporets tema-artikler.

KLIK HER for at komme til fundamental analyse-sporets aktieanalyser.

KLIK HER for at komme til teknisk analyse-sporets aktieanalyser.


Praktiske artikler, nøgletal og tekniske indikatorer

Hvert spor har sin egen praktiske kanal. På begyndersporet finde du de praktiske artikler. De giver dig tips og tricks som fx inspiration til gode hjemmesider om investering, men også forklaringer som fx hvordan man overfører penge til sin platform. På fundamental analyse-sporet kan du lære om alle de mange nøgletal. Det kan fx være P/E, Ebit-margin osv. De bliver gennemgået i dybden, og du kan læse dem igen og igen. På teknisk analyse-sporet finder du gode introduktioner til tekniske indikatorer såvel som resten af værkstøjskassen.

KLIK HER for at komme til begyndersporets praktiske artikler.

KLIK HER for at komme til fundamental analyse-sporets artikler om nøgletal.

KLIK HER for at komme til teknisk analyse-sporets artikler om de mange redskaber.


Opgaver & svar

På begge aktieanalyse-spor finder du løbende nye opgaver som du kan træne med. Du får præsenteret opgaven på en letforståelig facon, og efter lidt tid, kommer svaret samme sted. Du kan vælge at lave opgaverne først, er derefter tjekke om det matcher svaret, eller du kan læse både opgaven og svaret, og derefter løse opgaven. Det afhænger helt af, hvilket nibeau du befinder dig på.

KLIK HER for at komme til fundamental analyse-sporet side med opgaver og svar.

KLIK HER for at komme til teknisk analyse-sporet side med opgaver og svar.


Der er mange muligheder

I Ophelia Invest Club klæder vi dig løbende på til at tage gode beslutninger for dig og din økonomi. Hver måned kommer nye analyser op både som opgaver du selv kan lave samt de færdige analyser, så du kan tjekke dine svar eller undlade selv at lave analysen. Vi har en modelportefølje som du kan se udviklingen på uge for uge, og lade dig inspirere af efter behov. Vi følger en række selskaber og laver både tekniske og fundamentale analyser på dem og holder dig opdateret på hvordan deres regnskaber ser ud. Vi giver dig også løbende nyheder fra aktiemarkedet, så hvis du kun har tid til at følge med et sted, så kan det med fordel være her på siden. Her får du nyheder, analyser samt opgaver så du selv kan øve dig og blive en bedre investor. Mens du venter på at blive bedre, så kan du lade dig inspirere af de modeller vi har sat op herinde.


Medlemsfordele & Ophelia Invest Rewards program

Alle medlemmer af Ophelia Invest Club er automatisk en del af Ophelia Invest Rewards. Ophelia Invest Rewards er vores loyalitets-program, hvor vi belønner vores medlemmer. Det betyder, at når man har været medlem en given periode, får man forskellige gaver (rewards).

Vi opdaterer vores medlemsklub løbende med nye artikler, opgaver i aktieanalyse, undervisning og interviews. Hver weekend opdaterer vi dig med vores nye indlæg per mail, så du altid er “up to date” på vores nye indhold. Som medlem af Ophelia Invest Club får du automatisk rabat på alt fra bøger over foredrag og uddannelse til coaching. Rabatten bliver fratrukket i webshoppen, uden du behøver gøre noget, blot du er logget ind.