Velkommen Ophelia Invest Club

Oversigt over indhold i medlemsklubben Ophelia Invest Club

Her har vi skabt et unikt rum for læring om dels investering for begyndere såvel som viden om aktieanalyse for dig der er nået her til i din investerings-rejse. På denne side kan du læse om alt det du finder her i medlemsklubben Ophelia Invest Club ligesom du finder links til de mange spændende sider med content du har særligt adgang til.

Vi glæder os til at dele vores rum for læring med dig.

Kærlige hilsner
Sarah Ophelia Møss & Ophelia Invest Team


Undervisnings-videoer

Vi har optaget et utal af videoer til dig, hvoraf de fleste har cirka en times varighed. Nogle af dem vil være med gæste-undervisere, og ellers med vore egne undervisere. På begyndersporet Sarah Ophelia Møss og på aktieanalyse-sporene, Peter Storm.


Onlinekurser til fri afbenyttelse

Vil du gerne lære i dit eget tempo? Som medlem har du adgang til vores tre onlinekurser: Investering for begyndere, fundamental analyse og teknisk analyse. Vores onlinekurser guider dig fra A-Z uanset hvilket niveau du er på.

KLIK HER for at komme til begyndersporets onlinekursus

KLIK HER for at komme til fundamental analyse-sporets onlinekursus

KLIK HER for at komme til teknisk analyse-sporets onlinekursus


Tema-artikler & aktieanalyser

Vi har skrevet og lavet en masse artikler til dig. På begyndersporet finde du tema-artikler om sektorer, subsektorer, makroøkonomi og megatrends. På aktieanalysesporene kan du læse analyser. Det være sig om forskellige populære indeks såvel som enkeltaktier.

KLIK HER for at komme til begyndersporets tema-artikler.

KLIK HER for at komme til fundamental analyse-sporets aktieanalyser.

KLIK HER for at komme til teknisk analyse-sporets aktieanalyser.


Praktiske artikler, nøgletal og tekniske indikatorer

Hvert spor har sin egen praktiske kanal. På begyndersporet finde du de praktiske artikler. De giver dig tips og tricks som fx inspiration til gode hjemmesider om investering, men også forklaringer som fx hvordan man overfører penge til sin platform. På fundamental analyse-sporet kan du lære om alle de mange nøgletal. Det kan fx være P/E, Ebit-margin osv. De bliver gennemgået i dybden, og du kan læse dem igen og igen. På teknisk analyse-sporet finder du gode introduktioner til tekniske indikatorer såvel som resten af værkstøjskassen.

KLIK HER for at komme til begyndersporets praktiske artikler.

KLIK HER for at komme til fundamental analyse-sporets artikler om nøgletal.

KLIK HER for at komme til teknisk analyse-sporets artikler om de mange redskaber.


Opgaver & svar

På begge aktieanalyse-spor finder du opgaver som du kan øve dig i aktieanalyse på. Du får præsenteret opgaven på en letforståelig facon, svaret kan du finde samme sted. Du kan vælge at lave opgaverne først, er derefter tjekke om det matcher svaret, eller du kan læse både opgaven og svaret, og derefter løse opgaven. Det afhænger helt af, hvilket niveau du befinder dig på.

KLIK HER for at komme til fundamental analyse-sporet side med opgaver og svar.

KLIK HER for at komme til teknisk analyse-sporet side med opgaver og svar.


Der er mange muligheder

I Ophelia Invest Club klæder vi dig på til at tage gode beslutninger for dig og din økonomi. Du finder både introducerende artikler, aktieanalyser ud fra både fundamental og teknisk analyse samt opgaver i aktieanalyse du kan øve dig på. Alt sammen så du kan blive den bedst mulige privatinvestor.


Medlemsfordele & Ophelia Invest Rewards program

Alle medlemmer af Ophelia Invest Club er automatisk en del af Ophelia Invest Rewards. Ophelia Invest Rewards er vores loyalitets-program, hvor vi belønner vores medlemmer. Det betyder, at når man har været medlem en given periode, får man forskellige gaver (rewards).