Sociale medier

Du kan følge os på vores facebookside, Instagram, og LinkedIn. Vi opdaterer vores sociale medier løbende, og vores følgere er altid de første der bliver opdaterede på vores nyheder hos Ophelia Invest.


Facebook communities

Ophelia Invest driver to facebookgrupper, Aktieklubben Danmark og Kvindelogen. Kvindelogen er for kvinder, og Aktieklubben Danmark er rettet mod begyndere og for begge køn.

Gruppernes formål er at yde sparring og skabe netværk for den nye/re investor. Alle spørgsmål vedrørende investering og økonomi kan deles og alle er velkommen til at byde ind med svar. I grupperne støtter og opmuntrer vi hinanden uden at dømme. På nuværende tidspunkt er vi cirka 14.000 medlemmer i grupperne i alt, der på daglig basis sparrer og giver gode råd til hinanden. Du finder facebookgrupperne her: Kvindelogen & Aktieklubben Danmark og du er utrolig velkommen. The more the always merrier.

En gang om året holder vi en stor medlemskonference.


Podcast

Podcasten Ophelia Invest Talks udkommer hver fredag og varer ca. 30 minutter. Her sætter vi fokus på en masse forskellige temaer under “paraplyerne” investering, opsparing og privatøkonomi. Så hvis du vil høre om aktieanalyse, megatrends, makroøkonomi men også økonomisk frihed, bæredygtig investering, børspsykologi, minimalisme, børneopsparing og alt mulig andet så tune ind hver fredag. Du kan nemlig få masser af viden om alt dette og mere.

Sarah Ophelia Møss interviewer forskellige eksperter og deler ud af sin egen viden på en måde, som alle kan forstå. Vi er hverken journalister eller økonomer og går ikke til mikrofonen med en kritisk vinkel. Tværtimod giver vi ordet til de mange aktører der er på feltet og lader dem fortælle om det de ved noget om.

Du kan bidrage til at holde podcasten igang ved at donere 35 kroner her.


Youtube

Hos Ophelia Invest driver vi en Youtubekanal, som har til formål at formidle viden om investering på øjenhøjde, så alle kan være med. Her har laver vi videoer både til nybegyndere, og den lidt mere erfarne investor.

Vi har for eksempel en hel serie videoer liggende på YouTube om både fundamental og teknisk analyse. Vi har derudover en hel serie om hvordan man kommer igang med investering, og hvad man skal være opmærksom på når man starter.

Du finder vores youtube-kanal HER.