(Ophelia Invest Aktieanalyse Boot Camp starter d. 26 januar og slutter d. 31 januar)
Køb din plads nu

Det får du

4 timers live undervisning
4 timers live spørgetime
1 måneds gratis medlemsskab hos Ophelia Invest Club (værdi 129 kr.)
Eksklusiv Boot Camp Facebookgruppe med fuld adgang i hele 6 måneder!

Program

Dag 1 tirsdag d. 26 januar kl 20-21
Liveundervisning starter med fokus på fundamental analyse med en grundig introduktion til emnet og der stilles skarpt på hvilke værktøjer, nøgletal, analysemodeller og strategier, som vi kan anvende.
Dag 2 onsdag d. 27 januar kl 19-20
Liveundervisning fortsætter med fundamental analyse.
Dag 2 onsdag d. 27 januar kl 20-21
Q&A om fundamental analyse.
Dag 3 lørdag d. 30 januar kl 14-15
Liveundervisning starter med fokus på teknisk analyse, hvor emnets mange spændende vinkler vil blive dækket. Herudover vil vi i stifte bekendtskab med værktøjerne i form af indikatorer, price action, bestemmelse af trenden og konkrete strategier.
Dag 4 søndag d. 31 januar kl 14-15
Liveundervisning starter med fokus på teknisk analyse.
Dag 4 søndag d. 31 januar kl 20-21
Opsamling på hele forløbet inkl. Q&A.

Begrænset antal pladser!

Køb din plads nu

Det får du også!

E-bog
4 læringsvideoer:
“Introduktion til PEER-group analysen”
“Strategier til fundamental analyse”
“Candlesticks og strategi”
“Støtte/modstand og trendlinjer”

Alt det praktiske

Lær alt om aktieanalyse. Alle fire dage får du en times live undervisning kl 20-21 i hverdagene og kl. 14-15 i weekenden. Derudover kan du stille alle dine spørgsmål hver dag i vores spørgetråd i den eksklusive facebookgruppe (kun for dig der deltager på boot campen). Her sidder Peter Storm klar til at svare på alle dine spørgsmål ml kl 18-19.
Et par dage inden boot campen begynder, så åbner vi op for den eksklusive facebookgruppe. Vi sender et link til dig der har tilmeldt dig. Det er i facebookgruppen at al live undervisning foregår og det er også her, du kan stille alle dine spørgsmål. Under live spørgesessions får du svar med det samme, men alle andre spørgsmål du stiller i gruppen, bliver også besvaret inden for 12 timer.
Med i boot campen følger en måneds gratis medlemskab af Ophelia Invest Club. Efter denne måned stopper medlemskabet automatisk. Så kan du selv melde dig ind efterfølgende, hvis det er noget for dig. Her er der rig lejlighed for fortsat at lære om aktieanalyse, se fx alle de mange opgaver, der ligger om teknisk analyse.

Dét kan du bagefter!

Efter Bootcampen er du blevet bekendt med den fundamentale analyse og de mange teoretiske og praktiske overvejelser, som ligger bag. Bootcampen klæder dig på til at foretage dine egne beregninger, analysere nøgletal, vurdere et selskab ud fra objektive modeller og sammensætte din egen strategi til at finde “vinder” aktierne. 
I henhold til den tekniske analyse er du efter bootcampen blevet familiær med, hvordan den tekniske analyse fungerer, samt de væsentligste indikatorer og værktøjer, som kan anvendes til formålet. Du får dermed konkrete værktøjer til at vurdere, hvornår det rigtige tidspunkt for dine aktiekøb er, og hvordan markedets bølger bevæger sig. 
Kort sagt får du det bedste fra begge verdener, hvis du vil lære alt om aktieanalyse.