Viser alle 7 resultater

Tilbud
Strategi-pakke
DKK 495,00
Vil du gerne i gang med at investere men er i tvivl om, hvor du skal starte? I vores strategi-pakke, får du alt du behøver for at komme godt fra start: 1 times video-undervisning og tilhørende slides, 1 måneds medlemskab til vores medlemsklub, Ophelia Invest Club, samt et udregningsark til opbygning af din egen strategi. Læs mere længere nede.
Vil du gerne i gang med at investere men er i tvivl om, hvor du skal starte? I vores begynderpakke ‘Ophelia Invest Start’, får du alt du behøver for at komme godt fra start: 4 timers undervisning, 3 måneders medlemskab til vores medlemsklub Ophelia Invest Club og vores 2 e-bøger: Tringuiden og en grundig FAQ. Læs mere længere nede.
Lær at anvende fundamental analyse i dette onlinekursus. Kurset rummer 26 lettilgængelige videoer. Dette kursus klæder dig på til at gå i gang med fundamental analyse, så du kan lave investeringer i aktier på baggrund af denne kendte og meget brugte aktieanalyse metode. Efter kurset er du blevet bekendt med den fundamentale analyse og de mange teoretiske og praktiske overvejelser, som ligger bag. 
Lær at anvende teknisk analyse i dette onlinekursus. Dette kursus rummer hele 3 timers undervisning fordelt på 28 lettilgængelige videoer. Dette kursus klæder dig på til at gå i gang med teknisk analyse, så du kan lave investeringer i aktier på baggrund af denne kendte og meget brugte aktieanalyse metode.
Coaching & sparring
DKK 1.250,00
Uanset om du har brug for hjælp til at åbne et depot, lægge en strategi, vælge de rigtig aktier for dig, komme frem til din risikoprofil eller andet, så står vi klar.  Vores coaching sessions henvender sig både til nybegynderen, og til investorer med lidt erfaring. Formålet med vores coaching er at gøre dig mere tryg med hensyn til at investere på egen hånd. Mødet tilpasses dig og dine behov, og er en god måde at få overblik og lagt en strategi, samt svar på alle de spørgsmål du måtte have. Vil du have rabat? Få rabat med et Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club