Abonnement

DKK 129,00 / month

I denne medlemsklub handler det om investering. Udover basis tager vi dig med ud i aktieanalyser, “modelportefølje”, ekspert-interview såvel som live-sparring og undervisning. I Ophelia Invest Club klæder vi dig løbende på til at tage gode beslutninger for dig og din økonomi. Der er ingen bindingsperiode, opsig blot skriftligt til “administration@opheliainvest.dk” inden næste abonnementsperiode starter.

Varenummer (SKU): kontingent-md Kategori:

I denne medlemsklub handler det om investering. Udover basis tager vi dig med ud i aktieanalyser, “modelportefølje”, ekspert-interview såvel som live-sparring og undervisning. I Ophelia Invest Club klæder vi dig løbende på til at tage gode beslutninger for dig og din økonomi.

Hver måned kommer nye analyser op både som opgaver du selv kan lave samt de færdige analyser, så du kan tjekke dine svar eller undlade selv at lave analysen. Vi har en “modelportefølje” som du kan lade dig inspirere af efter behov (husk dog at vi ikke er økonomiske rådgivere). Vi følger en række selskaber og laver både tekniske og fundamentale analyser på dem og holder dig opdateret på hvordan deres regnskaber ser ud. Vi giver dig også løbende nyheder fra aktiemarkedet, så hvis du kun har tid til at følge med et sted, så kan det med fordel være her på siden. Her får du nyheder, analyser samt opgaver så du selv kan øve dig og blive en bedre investor.

Medlemsklubben er live og der ligger en masse content klar til dig derinde. Der kommer løbende mere og nyt content og hver uge kan du forvente at finde nye artikler, analyser, videoer og live-sessions derinde. Vi glæder os til at dele vores medlemsklub med dig.