Anna og Olli sparer op

DKK 129,00

Anna og Olli Sparer Op handler om Annas første opsparing. Anna er på besøg hos sin mormor og morfar, hvor hun har sin første sparegris Olli. Hos mormor og morfar leger Anna med Olli. Anna giver sparegrisen mad. Maden er penge. Det er det sparegrisen “spiser”. Når der ikke kan være flere mønter i sparegrisen, kan Anna købe noget, som hun ønsker sig med mormor.

Vil du have rabat? Få rabat med et Abonnement, Onlinekursus i investering for begyndere, Onlinekursus i fundamental analyse, Onlinekursus i teknisk analyse or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Grundet gældende restriktioner sender vi i den kommende tid pakker direkte til hjemmet. Det er for at undgå at pakkerne strander i en pakkeshop du ikke har adgang til.

Beskrivelse

Anna og Olli Sparer Op handler om Annas første opsparing. Anna er på besøg hos sin mormor og morfar, hvor hun har sin første sparegris Olli. Hos mormor og morfar leger Anna med Olli. Anna giver sparegrisen mad. Maden er penge. Det er det sparegrisen “spiser”. Når der ikke kan være flere mønter i sparegrisen, kan Anna købe noget, som hun ønsker sig med mormor. Bogen egner sig som historiefortælling, og kan også bruges ved sengetid som en godnathistorie. Børn vil have glæde af den lille historie, der lærer dem hvordan man kan spare sine penge op.

 

Bag om Anna og Olli sparer op

Bogen er målrettet børn i alderen 2 til 4 år og har til formål at lære børn om værdien af penge. De opdager hvad kan man med penge og det at spare op, ved at lære at man må vente på at pengene bliver nok til at man kan bruge dem til noget, så at sige. Yderligere er bogen ment som den første introduktion til penge og mønter i særdeleshed. Børnene lærer for eksempel hvordan mønter ser ud, hvordan de føles at røre ved og lignende. Bogen er kærligt formidlet af Sarah Ophelia Møss og Mia Erika Gottlob. Illustrationerne i bogen hjælper med at give børnene et billede af hvordan det foregår når man sparer op, og kan inspirere lysten i dem til at gøre det selv, for at kunne få nogle af de ting de ønsker sig allermest.

 

Information om denne bog

Udgivelsesdato: 12/02/2019
Sidetal: 28 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 9878797098103
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hardback
Udgave: 1

Yderligere information

Vægt 0.200 kg