Bog om investering: ‘Den lille guide til investering’

DKK 225,00

Med den lille guide til investering får du en grundlæggende introduktion til investering og en udførlig guide til at komme i gang. Bogen kan anvendes som guide uanset niveau, om du er nybegynder eller erfaren investor der ønsker et brugervenligt opslagsværk. Sproget er let forståeligt, uden for mange dikkedarer og unødvendigt svære fagtermer.

Tilgængelig på restordre

Vil du have rabat? Få rabat med et Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Grundet gældende restriktioner sender vi i den kommende tid pakker direkte til hjemmet. Det er for at undgå at pakkerne strander i en pakkeshop du ikke har adgang til.

Beskrivelse

Med denne bog om investering får du en grundlæggende introduktion til investering og en udførlig guide til at komme i gang.

Bogen kan anvendes som guide uanset niveau, om du er nybegynder eller erfaren investor der ønsker et brugervenligt opslagsværk. Sproget er let forståeligt, uden for mange dikkedarer og unødvendigt svære fagtermer.

Bogen formidler på en enkel og informativ måde viden til dig, der ønsker at skabe værdi og glæde igennem investering. Uanset dit udgangspunkt kommer du nemt i gang.

 

Om forfatteren

Denne bog om investering tilbydes fra én passioneret investor til en anden. Bag bogen står nemlig Sarah Ophelia Møss som til dagligt driver selskaberne Ophelia Invest, Forlaget Penge, Nordic Invest Camp samt børsnoteringer.dk.

Sarah blev i November 2019 valgt til Berlingskes liste over de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark. Hun har mange tusinde følgere spredt ud på forskellige platforme, herunder især i hendes to facebook-grupper omhandlende investering (Aktieklubben Danmark & Kvindelogen).

Sarah er sociolog, foredragsholder og iværksætter og formår med denne bog at guide dig trygt til at komme i gang med at investere.

 

Kan jeg få rabat?

Det kan du faktisk. Hvis du køber denne bog i forbindelse med én af vores bogpakker, opnår du følgende rabatter:

Få 15% rabat på 2 bøger efter eget valg.

Få 20% rabat på 3 bøger efter eget valg.

Få 25% rabat på 4 eller flere bøger efter eget valg.

Er du interesseret i en af bogpakkerne, skal du blot tilføje de valgte bøger til indkøbskurven, så modtager du rabatten automatisk. Du kan gå på opdagelse og finde flere bøger om investering, opsparing og økonomi fra ‘Den lille guide’ serie af Forlaget Penge. Vi har fx bøger om aktieanalyse – både fundamental analyse såvel som teknisk analyse.

 

Information om bogen

Udgivelsesdato: 11. februar 2019
Sidetal: 229 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-2-7
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1

Yderligere information

Vægt0.280 kg
Størrelse14 × 1.3 × 18.5 cm