Coaching & sparring

DKK 1.250,00

Uanset om du har brug for hjælp til at åbne et depot, lægge en strategi, vælge de rigtig aktier for dig, komme frem til din risikoprofil eller andet, så står vi klar.  Vores coaching sessions henvender sig både til nybegynderen, og til investorer med lidt erfaring. Formålet med vores coaching er at gøre dig mere tryg med hensyn til at investere på egen hånd. Mødet tilpasses dig og dine behov, og er en god måde at få overblik og lagt en strategi, samt svar på alle de spørgsmål du måtte have.

Vil du have rabat? Få rabat med et Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Vil du have rabat? Få rabat med et Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Ophelia Invest tilbyder coaching og sparring til stort og småt

Uanset om du har brug for hjælp til at åbne et depot, lægge en strategi, vælge de rigtig aktier for dig, købe aktier eller andet, så står vi klar.  Vores coaching-sessioner henvender sig både til nybegyndere, og til investorer med lidt erfaring. Formålet med vores sparring er at gøre dig mere tryg med hensyn til at investere på egen hånd. Sessionen tilpasses dig og dine behov, og er en god måde at få overblik og lagt en strategi, samt svar på alle de spørgsmål du måtte have.

  • Vælg mellem 1, 2, 3 eller 4 timers coaching / sparring.
  • Coachingen foregår via telefon, FaceTime eller Skype
  • Prisen på coaching ligger på 1.250,- / time.
  • Ved booking af 4 timer kan det foregå i vores lokaler i Kbh

Du vælger

Du kan vælge mellem 1, 2, 3 eller 4 timers coaching/sparring og emnet bestemmer du helt selv. Hvis det falder uden for vores kompetenceområde, så siger vi til med det samme og henviser gerne til andre.

Prisen ligger på 1.250,00 / time, og du bestemmer selv hvornår på dagen du vil sparre – vi aftaler både dag og tidspunkt som passer dig bedst.

Praktisk om coaching

Når du har bestilt en session sender du os blot en mail, ligesom du er velkommen til at ringe på 27 20 07 43, hvorefter vi aftaler en dag der passer dig. Skriv meget gerne hvad du ønsker at opnå med sessionen.

Vores coaching sessions vil foregå over Skype/Messenger/telefon – der er dog mulighed for at mødes fysisk på vores kontor i København ved bestilling af 4 timer.