Den lille guide til børns opsparing

DKK 199,00 DKK 99,50

Denne guidebog giver dig mulighed for at lære om alt det grundlæggende relateret til børneopsparing. Samtidig får du en masse inspiration og bliver klogere på de mange muligheder der er – både som forældre, bedsteforældre og pårørende. Når du har læst bogen er du godt rustet til at give dit barn eller dit barnebarn den bedste økonomiske start på voksenlivet.

Vil du have rabat? Få rabat med et Onlinekursus i fundamental analyse, Onlinekursus i teknisk analyse, Onlinekursus i investering for begyndere or Abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Grundet gældende restriktioner sender vi i den kommende tid pakker direkte til hjemmet. Det er for at undgå at pakkerne strander i en pakkeshop du ikke har adgang til.

Beskrivelse

Har du børn? Eller børnebørn? Så vil du sikkert gerne give dem en god økonomisk start på livet. I den lille guide til børns opsparing bog lærer du alt om børneopsparing og kan derfor give dem præcis det. Bogen giver dig masser af inspiration og gør dig klogere på alle de muligheder der er, både som forældre, bedsteforældre og pårørende. Du får en gennemgang af konti-typer, herunder hvordan man kan komme i gang med at investere for at få opsparingen til at vokse over tid og dermed modvirke inflationen. 

Når du har læst denne bog er du godt rustet til at give dit barn eller barnebarn den bedste økonomiske start på voksenlivet.

 

Om forfatteren til den lille guide til børns opsparing

Jacob Munk Stander er ekspert inden for opsparing til børn. Han har i denne guide samlet alt det vi bør vide om børneopsparing. Jacob kommer rundt om alle dele af at spare op og investere på vegne af sit barn eller barnebarn og herunder regler for pengegaver.

 

Information om bogen

Udgivelsesdato: 23. marts 2019
Sidetal: 175 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-3-4
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1

Yderligere information

Vægt 0.225 kg