Den lille guide til crowdlending

DKK 199,00 DKK 99,50

Vil du have rabat? Få rabat med et Onlinekursus i fundamental analyse, Onlinekursus i teknisk analyse, Onlinekursus i investering for begyndere, Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Grundet gældende restriktioner sender vi i den kommende tid pakker direkte til hjemmet. Det er for at undgå at pakkerne strander i en pakkeshop du ikke har adgang til.

Beskrivelse af den lille guide til crowdlending

Crowdlending er en ny måde at få sine penge til at blive til flere på. Gennem en online platform låner vi penge ud til andre der har brug for et lån. De betaler en rente til os løbende ligesom vi får hele indskuddet tilbage på et aftalt tidspunkt. Den lille guide til crowdlending giver dig den nødvendige viden, som gør det let at kaste sig ud i pengeudlån.

Det er en passiv investeringsform, som har til formål at skabe et fast, løbende afkast.

I denne bog får du en grundig og lettilgængelig indføring i emnet crowdlending. Bogen introducerer dig for lånemarkedet, og giver svar på alle de gængse spørgsmål vedrørende risikostyring, skat, valg af investeringsplatform og meget mere

 

Om forfatteren til den lille guide til crowdlending

Bogen er skrevet af Rasmus Firla-Holme der er ivrig investor, foredragsholder og blogger. I denne bog svarer han på de mange spørgsmål, han har indsamlet fra såvel begyndere som erfarne investorer og formår derfor at giver dig den nødvendige viden, som gør det let for dig at prøve kræfter med crowdlending.

 

Information om bogen

Udgivelsesdato: 11. november 2019
Sidetal: 200 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-8-9
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1

Yderligere information

Vægt 0.260 kg