Den lille guide til minimalisme

DKK 199,00

OBS – Se bogen hos Muusmann Forlag der fremover udgiver “Den lille guide”-serien i samarbejde med Forlaget Penge.

Ikke på lager

Vil du have rabat? Få rabat med et Onlinekursus i fundamental analyse, Onlinekursus i teknisk analyse, Onlinekursus i investering for begyndere or Abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Minimalisme handler ikke om ting. Hverken om, hvor mange ting du skiller dig af med, eller hvor mange ting du beholder. Minimalisme handler om, hvad der bliver plads til i dit liv, når ting ikke længere fylder ethvert tomrum eller tidsrum i dit liv. Det handler den lille guide til minimalisme om.

I første del af bogen beskrives de psykiske grunde til, at vi holder fast i ting, længe efter at de har mistet værdi for os, og hvordan minimalisme kan hjælpe os til nemmere at give slip på det overflødige. I bogen kan du læse om, hvordan minimalisme kan skaffe dig mere tid og overskud i din hver­ dag.

Anden del af bogen er mere praktisk, og der får du mulighed for at gen­nemgå dit hjem, fra kælder til loft, og (hvis du har mod på det) skille dig af med de ting, som ikke længere har værdi for dig. Jane kan hverken garan­tere hvide vægge, tomme flader eller zen­følelse 24/7, når du har gennem­ gået kapitlet, men hun lover, at du får et redskab til aktivt at tilvælge de ting i dit liv, som har værdi for netop dig.

Sidste del af bogen beskriver temaer, hvor minimalisme også kan være et svar på et bedre og nemmere liv.

Yderligere information

Vægt 0.200 kg