Den lille guide til minimalisme

DKK 199,00 DKK 99,50

I denne bog gennemgås begrebet minimalisme. Hvad betyder det, hvor opstod det og hvem er ”de der minimalister” egentlig?  

Fra en minimalist til en anden, deler Jane Ibsen Piper hendes vaner, tips og råd til hvordan man lever et simpelt liv.

 

Vil du have rabat? Få rabat med et Onlinekursus i fundamental analyse, Onlinekursus i teknisk analyse, Onlinekursus i investering for begyndere, Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Grundet gældende restriktioner sender vi i den kommende tid pakker direkte til hjemmet. Det er for at undgå at pakkerne strander i en pakkeshop du ikke har adgang til.

Beskrivelse af den lille guide til minimalisme 

Minimalisme handler ikke om ting. Hverken om, hvor mange ting du skiller dig af med, eller hvor mange ting du beholder. Minimalisme handler om, hvad der bliver plads til i dit liv, når ting ikke længere fylder ethvert tomrum eller tidsrum i dit liv. Det handler den lille guide til minimalisme om.

Fra én minimalist til en anden, formidler Jane Ibsen Piper kærligt og simpelt hendes tilgang til emnet og de nærliggende spørgsmål dertil. Hvad betyder det, hvor opstod det og hvem er ”de der minimalister” egentlig? 

 

Uddybende om bogen

I første del af bogen beskrives de psykiske grunde til, at vi holder fast i ting, længe efter at de har mistet værdi for os, og hvordan minimalisme kan hjælpe os til nemmere at give slip på det overflødige. I den Velskrevne bog kan du læse om hvordan minimalisme kan hjælpe dig til, at have mere tid og overskud i din hverdag.

Anden del af bogen er mere praktisk, og der får du mulighed for at gennemgå dit hjem, fra kælder til loft, og (hvis du har mod på det) skille dig af med de ting, som ikke længere har værdi for dig. Jane kan hverken garantere hvide vægge, tomme flader eller zen-følelse 24/7 når du har gennemgået kapitlet, men hun lover, at du får et redskab til aktivt at tilvælge de ting i dit liv, som har værdi for netop dig.

Sidste del af bogen beskriver temaer, hvor minimalisme også kan være et svar på et bedre og nemmere liv.

 

Om forfatteren til den lille guide til minimalisme

Jane driver Danmarks utvivlsomt største fællesskab om minimalisme. Ved siden af er hun en helt almindelig lønmodtager med familie og en hverdag der skal fungere. Hun har dog valgt at leve et simpelt liv med mere plads til det der er vigtigt for hende – familien. Derudover investerer hun halvdelen af sin løn hver måned. Jane deler alle sine hemmeligheder om det simple liv med dig i denne fine lille bog om minimalisme.

 

Information om bogen

Udgivelsesdato: 15. august 2019
Sidetal: 153 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-6-5
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1

 

OBS: Bogen bliver sendt onsdag den 3. marts, når vi har fået denne bogtitel tilbage fra fjernlager.

Yderligere information

Vægt 0.200 kg