Den lille guide til opsparing

DKK 199,00 DKK 99,50

I denne bog gennemgås disciplinen opsparing af den erfarne Jane Ibsen Piper. Forfatteren formidler viden, erfaringer og tips til hvordan man på bedst vis sparer sine penge op.

Vil du have rabat? Få rabat med et Onlinekursus i fundamental analyse, Onlinekursus i teknisk analyse, Onlinekursus i investering for begyndere, Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Grundet gældende restriktioner sender vi i den kommende tid pakker direkte til hjemmet. Det er for at undgå at pakkerne strander i en pakkeshop du ikke har adgang til.

Beskrivelse af den lille guide til opsparing

Opsparing kan være svært, og er en øvelse der kræver disciplin og vedholdenhed, men med de rigtige redskaber bliver det meget nemmere. I “Den lille guide til Opsparing” får du alle de gode råd, alle redskaberne og al den viden som forfatteren selv har erfaret sig formidlet direkte på et sprog der er til at forstå. Bogens eksistensgrundlag er forfatterens ambition om, at gøre det nemmere for lige netop dig at spare dine hårdttjente penge op. Bogen henvender sig til alle, der har en interesse i at blive taget i hånden og lære hvordan man sparer op, uanset hvor mange nuller der er på din månedsløn. 

 

Om forfatteren til den lille guide til opsparing

Jane Ibsen Piper er uddannet jurist, og har arbejdet inden for den finansielle sektor de sidste ti år. Ved siden af det er Jane er blevet lidt af en opsparings-guru. Det startede for få år siden, da hun besluttede sig for at lave et købestop og sortere ud i hvad der tilskrev hendes liv værdi, og hvad der var spild af penge. Jane er også udbredt minimalist, og driver et kæmpe fællesskab for minimalisme, lige så vel som hun har udgivet en bog om emnet. Ved siden af er hun en helt almindelig lønmodtager med familie og en hverdag der skal fungere. Hun investerer halvdelen af sin løn hver måned i aktier – så man kan roligt sige at hun har valgt at tage sin økonomi i egne hænder.

 

Information om bogen

Udgivelsesdato: 24. juli 2020
Sidetal: 175 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-972199-1-1
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1

Yderligere information

Vægt 0.249 kg