Den lille guide til pension

DKK 225,00

I denne lille guide får du en grundig introduktion til alt det, der er værd at vide om pension. Et emne, som berører os alle. Bogen lærer dig blandt andet om alle de vigtige elementer der udgør din pensionsopsparing. Dit fremtidige jeg vil takke dig for at investere tid i at få styr på pensionsjunglen inden det bliver alt for sent. 

 

Vil du have rabat? Få rabat med et Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Grundet gældende restriktioner sender vi i den kommende tid pakker direkte til hjemmet. Det er for at undgå at pakkerne strander i en pakkeshop du ikke har adgang til.

Beskrivelse

Pension kan være svært at finde ud af, og er en stressfaktor for mange af os. I den lille guide til pension bog bliver du klædt på til selv at varetage din pension på en tryg måde. Emnet bliver gennemgået af en professionel pensionsrådgiver fra A-Z. Bogen er skrevet i øjenhøjde med læseren og dækker på en informativ, spændende og god måde alt hvad du har brug for at vide om pensionsopsparing. Dit fremtidige jeg vil takke dig for at investere tid i at få styr på pensionsjunglen. Pensionsopsparing er nemlig, ifølge forfatteren – det der giver muligheder, frihed og tryghed når man forlader arbejdsmarkedet.

 

Om forfatteren til den lille guide til pension

Bag den lille guide til Pension står forfatteren Pia Ottosen, der til dagligt arbejder som certificeret pensionsrådgiver i en af landets største pensionskasser. Pension er derfor ikke blot hendes spidskompetence, men hendes store passion. Pia har skrevet bogen med ønsket om at give alle mulighed for at lære om pensionsopsparing på en enkel og simpel facon.

 

Kan jeg få rabat?

Det kan du faktisk. Hvis du køber denne bog i forbindelse med én af vores bogpakker, opnår du følgende rabatter:

Få 15% rabat på 2 bøger efter eget valg.

Få 20% rabat på 3 bøger efter eget valg.

Få 25% rabat på 4 eller flere bøger efter eget valg.

Hvis du er interesseret i en af bogpakkerne, skal du blot tilføje de valgte bøger til indkøbskurven, så modtager du rabatten automatisk. Du kan gå på opdagelse og finde flere bøger om investering, opsparing og økonomi fra ‘Den lille guide’ serie af Forlaget Penge. Vi har fx bøger om aktieanalyse – både fundamental analyse såvel som teknisk analyse.

 

Information om bogen

Udgivelsesdato: 23. marts 2019
Sidetal: 148 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-4-1
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1

Yderligere information

Vægt0.180 kg
Størrelse14 × 0.9 × 18.5 cm