Den lille guide til teknisk analyse

DKK 199,00 DKK 99,50

Grundet gældende restriktioner sender vi i den kommende tid pakker direkte til hjemmet. Det er for at undgå at pakkerne strander i en pakkeshop du ikke har adgang til.

Ønsker du at blive bedre til at analysere aktier? Teknisk analyse er en metode som kan benyttes hertil. Med denne lille guide lærer du hvordan man i praksis anvender teknisk analyse, når man handler på en børs. Du får en forklaring på strategierne og mulighed for at afprøve teorierne bag teknisk analyse i praksis.

Ikke på lager

Kategori:

Grundet gældende restriktioner sender vi i den kommende tid pakker direkte til hjemmet. Det er for at undgå at pakkerne strander i en pakkeshop du ikke har adgang til.

Beskrivelse

Der er to typer aktieanalyse, teknisk analyse er den ene. I den lille guide til teknisk analyse bliver denne disciplin forklaret af en ekspert på området, Nanna Fick.

Uanset om vi handler på kort eller lang sigt, om vi er investorer, spekulanter eller daytradere, så er vores mål det samme: Vi vil købe, når prisen er langt nede, og sælge, når den er højt oppe. Hvis du er helt grøn inden for teknisk analyse og er interesseret i at få et grundlæggende kendskab til, hvad teknisk analyse er, kan du bruge denne bog. Formålet med den er ene og alene at give en overordnet introduktion til teknisk analyse; til hvad teknisk analyse er; hvad det er for bagvedliggende aspekter, der gør, at vi kan bruge teknisk analyse; og hvordan man kan anvende det til at time og kontrollere sine investeringer.

 

Om forfatteren til den lille guide til teknisk analyse

Den lille guide til teknisk analyse er skrevet af professionelle daytrader Nanna Fick. Nanna har mange års erfaring med teknisk analyse og formår at formidle emnet på en utrolig inspirerende facon. Nanna har også mange års erfaring med undervisning på området, hvilket har været fundamentet for denne velskrevne bog.

 

Mere info

Hvis du generelt finder aktieanalyse spændende, er vores guide til Fundamental Analyse måske noget for dig. Find den HER.

 

Information om bogen

Udgivelsesdato: 11. februar 2019
Sidetal: 120 sider
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-1-0
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1

Yderligere information

Vægt 0.160 kg
Størrelse 14 × 0.8 × 18.5 cm