Den lille guide til ung økonomi

DKK 199,00 DKK 99,50

Den lille guide til ung økonomi er skrevet til unge mennesker som ønsker en god privatøkonomisk start på livet. Bogen kommer flot rundt om alt hvad den unge læser måtte have behov for at vide. Hvis du selv er ung, så vil bogen formentlig være den bedste investering du nogensinde vil gøre dig. Er du beriget med unge mennesker i familie eller netværk, så er denne bog en oplagt gaveidé.

Vil du have rabat? Få rabat med et Onlinekursus i fundamental analyse, Onlinekursus i teknisk analyse, Onlinekursus i investering for begyndere or Abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Grundet gældende restriktioner sender vi i den kommende tid pakker direkte til hjemmet. Det er for at undgå at pakkerne strander i en pakkeshop du ikke har adgang til.

Beskrivelse af den lille guide til ung økonomi

Denne bog om privatøkonomi er skrevet til unge mellem ca. 17-25 år. Det er en oplagt “flytte hjemmefra” bog idet den kommer flot rundt om alle de privatøkonomiske emner som læseren måske både ved er vigtige, men også alle dem som man ikke har stiftet bekendtskab med endnu. Bogen inspirerer læseren til at tage økonomi og opsparing til sig på en positiv måde. den forklarer elegant hvordan man lægger et budget og holder det. Glæderne ved en god opsparing og faldgruberne ved ikke at have en. Den introducerer til valg af bank, hvordan gæld undgås, hvorvidt SU-lån er en god idé, skat, pension samt investering. Ja, den kommer vitterligt omkring det hele på sine knap 200 sider.

 

Om forfatteren til den lille guide til ung økonomi

Bogen er skrevet af Frederik Askov Storm. Frederik læser til bygningskonstruktør samtidig med, at han driver sin egen blog om ung privatøkonomi.

 

Uddrag fra bogens intro

“Lige inden jeg blev 18 år flyttede jeg hjemmefra, mens jeg gik på gymnasiet. Jeg havde en billig husleje, men jeg følte alligevel ikke helt, at jeg havde den økonomi, jeg gerne ville have. Det er selvfølgelig altid svært, når man flytter ud første gang, for så finder man lige pludselig ud af, hvad ting egentlig koster.

På det tidspunkt har jeg ingen opsparing, og jeg kan godt se, at hvis det fortsætter sådan her, så er der to muligheder. Enten så lever jeg på en sten, eller så finder jeg mig et fritidsjob, så jeg kan få tjent lidt penge ved siden af min uddannelse.”

 

Information om bogen

Udgivelsesdato: 2. september 2020
Sidetal: 188
Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970981-5-8
Forlag: Forlaget Penge
Format: Hæftet
Udgave: 1

OBS: Første oplag hedder Den lille guide til ung opsparing på forsiden. Måske denne 1. edition en dag bliver penge værd;)

Yderligere information

Vægt 0.256 kg
Størrelse 14.5 × 1 × 18 cm