Fundamental analyse seminar

DKK 995,00

Kategori:

Med dette lynkursus lærer du at forstå og anvende fundamental analyse 

Overvejer du også hvad fundamental analyse er? Så er dette seminar måske noget for dig.

Lær at bruge fundamental analyse på hobbyniveau den 1. november 2020 kl 9-13. Peter Storm, fast underviser hos Ophelia Invest står for undervisningen, der både vil være via tavle, gennem opgaver og gruppearbejde. 

Når du køber billet til seminaret, modtager du også bøgerne ‘Den lille guide til fundamental analyse’ samt ‘Den lille work book til fundamental analyse’, der fungerer som det perfekte supplement til seminaret. Prisen er inklusiv fragt af bøgerne som vi fremsender ved tilmelding.

 

Om dette seminar

Der findes en masse værktøjer, som kan gøre dig endnu klogere på at træffe velovervejede beslutninger, når det kommer til at foretage investeringer. Et af dem er læren om fundamental analyse. Fundamental analyse handler om analyse af en virksomheds grundlæggende forhold, såsom indtjening og stabilitet. Fundamental analyse forholder sig dermed til hvad der på lang sigt driver kursudviklingen på aktier. 

Hvis du er nysgerrig på hvad fundamental analyse er, og hvordan det kan gavne dig, så er dette seminar helt klart noget for dig. Det kræver ingen forudsætninger at deltage på seminaret, men det vil være en fordel, hvis du vilje og lyst til at lære hvordan et regnskab hænger sammen i den forbindelse.

Endelig vil vi også arbejde med nogle forskellige værktøjer, som vi gennemgår og afprøver, så du efterfølgende har noget brugbart du selv kan anvende og arbejde videre med derhjemme. 

 

Form

På dagen vil der være oplæg, øvelser, quizzer. Dels vil underviseren fortælle og introducere, men undervisningen er i dén grad baseret på aktiv brugerdeltagelse, så du lærer at anvende teknikkerne – og let kan fortsætte derhjemme på egen hånd.

Sidst men ikke mindst lærer du også hvordan fundamental analyse kan anvendes sammen med teknisk analyse og makroøkonomiske begivenheder.

 

Praktisk om dette seminar

– Seminaret finder sted i undervisningslokaler i København

– Prisen er 995 kroner

– Rabat: Ved køb af både teknisk og fundamental analyse seminar, som er lagt på samme dag i forlængelse af hinanden, får du 50 procent i rabat på nr. To seminar. Du sparer således 497,50 kroner. Brug blot rabatkoden halvpris i kurven

– Forplejning: Kaffe, te, vand, sodavand, sandwich, frugt, cookies og snacks

– Bøgerne: ‘Den lille guide til fundamental analyse’ samt ‘Den lille work book til fundamental analyse’ er en del af pakken

– Tidspunkt: Den 1. november 2020 kl. 9-13

 

Ca. en uge før arrangementet sender vi en mail med mere info. Det bliver så centralt som muligt og vi tager altid hensyn til både parkering, cykelafstand og offentlige transportmuligheder.