Lær at investere foredrag i København

DKK 399,00

Er du nysgerrig på hvad investering er og hvordan man kommer godt fra start? Så er dette foredrag måske noget for dig. Få rabat: Hvis du samlet booker 2 pladser til vores workshop i København, får du 100 kroners rabat på dit køb. Angiv blot rabatkoden: rabattilto

Lokation: Alle tilmeldte modtager en mail et par dage før med praktisk info inkl. lokation.

Vil du have rabat? Få rabat med et Onlinekursus i fundamental analyse, Onlinekursus i teknisk analyse, Onlinekursus i investering for begyndere, Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori: Tag:

Er du nysgerrig på hvad investering er og hvordan man kommer godt fra start? Så er dette foredrag om investering måske noget for dig.

Foredragsholder: Sarah Ophelia Møss
Tidspunkt: Onsdag den 2. juni 2021 kl. 18:00 – 21:00
Lokation: Alle tilmeldte modtager en mail et par dage før med praktisk info inkl. lokation.

Alle kan lære at investere

Foredraget henvender sig til både nybegyndere indenfor investering og investorer med lidt erfaring. Det er både for dig, der aldrig har købt aktier før, og dig der handler en gang imellem, men som ønsker at vide mere. Du behøver ingen forudgående viden om området.

Formålet er at, det bliver omsætteligt og håndgribeligt, så du kan gå direkte hjem og gå i gang. Med et minimum af indsats vil du kunne sætte dine investeringer op og herefter kunne nøjes med blot at justere lidt et par gange om året.

Investér 3 timer
Sarah Ophelia Møss gennemgår hvad værdipapirer er, hvad investeringsforeninger er, hvor man køber dem, hvor man opbevarer dem, hvordan man lægger en strategi, hvordan man opbygger en veldiversificeret portefølje, hvilke risici man bør være opmærksom på, hvilken rolle ens tidshorisont spiller, hvad der udgør ens egen investorprofil, hvordan børspsykologi påvirker os selv og markedet.

Du skal blot investere 3 timer af din aften, så får du en grundig og kompetent indføring i at investere og efter dette foredrag om investering er du klar til at gå hjem og handle aktier og andre værdipapirer.

Få rabat 
Hvis du samlet booker 2 pladser til vores workshop i København, får du 100 kroners rabat på dit køb. Angiv blot rabatkoden: rabattilto

Plads til alle
Vi vil altid gerne skabe rum til alle ved vores arrangementer. Derfor finder vi typisk først lokaler, når vi ved hvor mange der skal være plads til.

Ca. en uge før arrangementet sender vi en mail med mere info. Det bliver så centralt som muligt og vi forsøger altid at tage hensyn til både parkering, cykelafstand og offentlige transportmuligheder.

INVESTERING ER FOR ALLE – også dig! Vi glæder os til at se dig.

Kender du vores podcast Ophelia Invest Talks? Der har vi et væld af spændende podcast-episoder fx til læring på farten. Husk også at du kan se emnerne for alle kommende online foredrag i vores eventkalender. Hvis du vil have mere Ophelia Invest så tjek vores medlemsklub Ophelia Invest Club ud.