Lær at investere med vores begynderpakke ‘Ophelia Invest Start’

DKK 895,00

Vil du gerne i gang med at investere men er i tvivl om, hvor du skal starte? I vores begynderpakke ‘Ophelia Invest Start’, får du alt du behøver for at komme godt fra start: 4 timers undervisning, 3 måneders medlemskab til vores medlemsklub Ophelia Invest Club og vores 2 e-bøger: Tringuiden og en grundig FAQ. Læs mere længere nede.

Vil du have rabat? Få rabat med et Onlinekursus i fundamental analyse, Onlinekursus i teknisk analyse, Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Hvorfor er vores begynderpakke relevant for dig?

Synes du også investering og aktier kan være et uoverskueligt “minefelt” at komme ind på? Hvor skal du starte? Hvem skal du lytte til? Hvilken børsmægler skal du bruge? Og hvad skal du investere i?

Ophelia Invest er stolte af at kunne præsentere: Begynderpakken – et af de mest efterspurgte produkter i investeringsuniverset. I denne pakke finder du alt du skal bruge for at komme i gang med dine investeringer. 

Pakken giver dig komplet og uendelig adgang til et helt “bibliotek” af viden om investering, aktiemarkedet, skattereglerne, fonde, og meget mere så du som investor kan komme i gang med at investere og få skabt et positivt afkast på dine penge.


Hvad indeholder begynderpakken ‘Ophelia Invest Start’?

  • Online boot camp: 4 videoer á 1 times varighed
  • 3 x måneders medlemskab i Ophelia Invests eksklusive medlemsklub
  • En tringuide til at komme i gang med at investere
  • En introduktionsguide til fundamental analyse
  • En introduktionsguide til teknisk analyse
  • En komplet FAQ med dybdegående forklaringer