Lær at investere på Ophelia Invest Boot Camp i uge 8

DKK 495,00

Lær at investere i uge 8 på Ophelia Invest Boot Camp. Vi starter den 21. februar og slutter fire dage senere. Dernæst har du en investorprofil, en strategi og ved hvordan du investerer. Få rabat: Hvis du samlet booker 2 pladser til vores online Boot Camp, får du 100 kroners rabat på dit køb. Angiv blot rabatkoden: rabattilto

Vil du have rabat? Få rabat med et Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Vil du være økonomisk fri-rig?

På denne boot camp afliver vi myten om, at investering er svært, uoverskueligt, kræver mange penge eller kun er for forretningsmænd i jakkesæt. Investering er for alle – og vi kan lære dig det. Vi lover ikke at du bliver millionær, men du bliver helt sikkert klogere og mere rustet til at forvalte dine penge, så din opsparing ikke står stille, men vokser hvert minut.

 

Det får du

4 timers live undervisning

4 timers live spørgetime

1 måneds gratis medlemsskab hos Ophelia Invest Club (værdi 129 kr.)

Eksklusiv Boot Camp Facebookgruppe med fuld adgang i hele 6 måneder!

 

Programmet for denne boot camp

Dag 1 søndag d. 21. februar kl 20-21
Liveundervisning starter med fokus på din investeringsprofil.

Dag 2 mandag d. 22. februar kl 20-21
Liveundervisning om børsmæglere og handelsplatforme.

Dag 3 tirsdag d. 23. februar kl 20-21
Liveundervisning om diversificering og hvor du finder aktier og fonde såvel som en introduktion til, hvordan man finder og laver en nem undersøgelse af en aktie, inden man køber.

Dag 4 onsdag d. 24. februar kl 20-21
Liveundervisning om hvordan du lægger din egen strategi der tager hensyn til din investeringsprofil

 

Det får du også!

E-bog om investeringsprofiler

3 skarpe videoer om investering for begyndere (aktier, aktivklasser og alternative investeringsmuligheder, gebyrer)

 

Det praktiske

Alle fire dage får du live undervisning kl 20-21. Derudover kan du stille alle dine spørgsmål mandag-torsdag i vores spørgetråd i den eksklusive facebookgruppe (kun for dig der deltager på boot campen). Her sidder Sarah Ophelia Møss klar til at svare på alle dine spørgsmål mellem kl. 18-19.

Et par dage inden boot campen begynder, så åbner vi op for den eksklusive facebookgruppe. Vi sender et link til dig der har tilmeldt dig. Det er i facebookgruppen at al live undervisning foregår og det er også her, du kan stille alle dine spørgsmål. Under live spørgesessions får du svar med det samme, men alle andre spørgsmål du stiller i gruppen, bliver også besvaret hurtigst muligt.

Med i boot campen følger en måneds gratis medlemskab af Ophelia Invest Club. Efter denne måned stopper medlemskabet automatisk. Så kan du selv melde dig ind efterfølgende, hvis det er noget for dig.

Kender du i øvrigt vores podcast Ophelia Invest Talks? Der har vi et væld af spændende podcast-episoder fx til læring på farten. Husk også at du kan se emnerne for alle kommende online foredrag i vores eventkalender.