Online foredrag 17. august 2020

DKK 49,00

Teknisk analyse (Strategier til støtte/modstand & trendlinjer)

Kategori:

En af de mest grundlæggende strategier til at forudse kursgrafens bevægelser er brugen af støtte/modstand og trendlinjer. Måske har du før ladet blikket falde på en kursgraf, og har herved erfaret en masse linjer og streger. Disse områder er ikke blot tilfældige krydseduller, men er velovervejede linjer, hvor vi kan foretage den næste profitable investering. 

Denne live-session vil formidle nogle af de mest udbredte strategier til støtte/modstand og trendlinjer. Strategierne klæder således dig på til at foretage dine næste handler på aktiemarkedet.

Vi afholder ugentligt et online foredrag. Det foregår kl 20-21. Foredragene omhandler både teknisk og fundamental analyse samt alt andet investerings-relateret. Du kan altid se de specifikke emner i vores eventkalender og du kan stille alle dine spørgsmål undervejs. Du modtager en mail om morgenen på dagen med direkte link til online foredraget. Alle medlemmer af vores medlemsklub Ophelia Invest Club, kan dog finde alle tidligere såvel som kommende foredrag i medlemsklubben.

Pris 49 kroner (gratis for medlemmer af Ophelia Invest Club – læs mere om medlemsklubben HER).