Online foredrag 2. november 2020

DKK 49,00

Online foredrag om Nordnets vs. SaxoInvestor

Kategori:

Nordnet vs SaxoInvestor – det er spørgsmålet. Få svaret her

I dette online foredrag får du svaret på hvorvidt det er mest hensigtsmæssigt for dig at anvende Nordnet eller Saxo Investor når du investerer. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge platforme, og det hele afhænger af hvad du ønsker at opnå med din investeringer. Du lærer blandt andet hvordan du sætter din investerings-opsparing på automatpilot, hvis det er det du vil, fordelene ved at investere løbende, men også hvor du betaler hvilke gebyrer og hvordan du kan lave en Aktiesparekonto uden af miste det store overblik.

Når foredraget er ovre er du forhåbentlig blevet langt klogere på både Nordnet og SaxoInvestor og kan vurdere hvilken ud af de to platforme du mener egner sig bedst til dine behov.

Online foredrag

Vi afholder ugentligt et online foredrag. Det foregår kl 20-21. Foredragene omhandler både teknisk og fundamental analyse samt alt andet investerings-relateret. Du kan altid se de specifikke emner i vores eventkalender og du kan stille alle dine spørgsmål undervejs. Du modtager en mail om morgenen på dagen med direkte link til online foredraget. Alle medlemmer af vores medlemsklub Ophelia Invest Club, kan dog finde alle tidligere såvel som kommende foredrag i medlemsklubben.

Pris 49 kroner (gratis for medlemmer af Ophelia Invest Club – læs mere om medlemsklubben HER).