Online foredrag 23. november 2020

DKK 49,00

Online foredrag: Grundig tringuide til fundamental analyse

Kategori:

Grundig tringuide til fundamental analyse

Har du nogensinde ønsket at få en minutiøs og praktisk gennemgang af, hvorledes en fundamental analyse kan udføres? Så er dette online-foredrag din mulighed. Foredraget vil byde på refleksioner og belysning af de helt grundlæggende facetter af fundamental analyse. Du lærer at bruge redskaberne og at navigere imellem de mange nøgletal. På den måde er foredraget en skabelon, som kan bruges som afsæt for dine fremtidige analyser og handler. Du bliver guidet igennem alt det grundlæggende ved fundamental analyse, og vi håber at du forlader foredraget med ny viden om denne disciplin indenfor investering. 

Når foredraget er ovre er du forhåbentlig blevet langt klogere på fundamental analyse, og du har til en vis udstrækning lært hvordan du kan gøre brug af dette værktøj i din egen investering. Dette foredrag foregår den 23. november 2020.

Online foredrag

Hos Ophelia Invest afholder vi ugentligt et online foredrag. Det foregår kl 20-21. Foredragene omhandler både teknisk og fundamental analyse samt alt andet investerings-relateret. Du kan altid se de specifikke emner i vores eventkalender og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have undervejs i foredraget. Det fungerer sådan at du modtager en mail om morgenen på dagen med direkte link til online foredraget. Alle medlemmer af vores medlemsklub Ophelia Invest Club, kan dog finde alle tidligere såvel som kommende foredrag i medlemsklubben, og se eller gense så mange de vil.

Pris 49 kroner (gratis for medlemmer af Ophelia Invest Club – læs mere om medlemsklubben HER).