Online foredrag 3. august 2020

DKK 49,00

Fundamental analyse (strategi til udbyttebetalende aktier)

Kategori:

De udbyttebetalende aktier karakteriseres ofte som solide og veletablerede selskaber, som vi trygt kan placere i vores portefølje. Endvidere er disse aktier en effektiv måde, hvormed man kan genere en passiv indkomst. I særdeleshed ovenstående to faktorer gør denne aktietype til et populær emne i investerings øjemed. 

I denne live-session vil der blive formidlet en konkret strategi, som du kan anvende, når du ønsker at kreere en portefølje med udbyttebetalende aktier. Denne strategi sikrer os evnen til at vælge de helt rigtige aktier til dette formål.

Vi afholder ugentligt et online foredrag. Det foregår kl 20-21. Foredragene omhandler både teknisk og fundamental analyse samt alt andet investerings-relateret. Du kan altid se de specifikke emner i vores eventkalender og du kan stille alle dine spørgsmål undervejs. Du modtager en mail om morgenen på dagen med direkte link til online foredraget. Alle medlemmer af vores medlemsklub Ophelia Invest Club, kan dog finde alle tidligere såvel som kommende foredrag i medlemsklubben.

Pris 49 kroner (gratis for medlemmer af Ophelia Invest Club – læs mere om medlemsklubben HER).