Online foredrag 9. november 2020

DKK 49,00

Online foredrag om teknisk analyse: Stor guide til det glidende gennemsnit

Kategori:

Stor guide til “det glidende gennemsnit”

Det glidende gennemsnit er en indikator med utrolig mange facetter og muligheder, men hvordan bør man i praksis anvende det glidende gennemsnit? Og hvordan kan denne indikator bruges til at understøtte en komplet strategi? Disse spørgsmål er udgangspunktet for dette online-foredrag, den 9. november hvor alle aspekter af det glidende gennemsnit vil blive gennemgået. Foredraget er således den komplette guide til det glidende gennemsnit. Foredraget formidles af Ophelia Invest. 

Når foredraget er ovre er du forhåbentlig blevet langt klogere på hvad “det glidende gennemsnit er” og hvilken betydning det har for investering.

Online foredrag 9. november

Vi afholder ugentligt et online foredrag. Det foregår kl 20-21. Foredragene omhandler både teknisk og fundamental analyse samt alt andet investerings-relateret. Du kan altid se de specifikke emner for disse online foredrag i vores eventkalender og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have undervejs. Det fungerer således at du modtager en mail om morgenen på dagen med direkte link til online foredraget. Alle medlemmer af vores medlemsklub Ophelia Invest Club, kan dog finde alle tidligere såvel som kommende foredrag i medlemsklubben, og se eller gense dem helt gratis.

Pris 49 kroner (gratis for medlemmer af Ophelia Invest Club – læs mere om medlemsklubben HER).