Onlinekursus i investering for begyndere

DKK 695,00

Dette onlinekursus i investering for begyndere rummer hele 4 timers undervisning fordelt på 21 lettilgængelige videoer.

Vil du have rabat? Få rabat med et Onlinekursus i fundamental analyse, Onlinekursus i teknisk analyse, Onlinekursus i investering for begyndere, Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Om dette online kursus i investering

Er du nysgerrig på hvordan man investerer? Eller mangler du blot det sidste skub til at komme ordentligt igang? Så er dette online kursus i investering måske noget for dig.

Kurset henvender sig til både nybegyndere og investorer med lidt erfaring. Det er både for dig, der aldrig har købt aktier før, og dig der handler en gang imellem, men som ønsker at vide mere. Du behøver altså ingen forudgående viden om området – jeg tager dig i hånden gennem kurset.

Efter dette kursus vil du være i stand til at kaste dig ud i privat investering. Formålet er, at det bliver omsætteligt og håndgribeligt, så du kan gå i gang direkte. Med et minimum af indsats vil du kunne sætte dine investeringer op og herefter kunne nøjes med blot at justere lidt et par gange om året.

Til kurset vil følgende blive undervist i:

Jeg gennemgår hvad værdipapirer er, samt hvad investeringsforeninger er. Dertil kommer jeg ind på hvor man køber disse, og hvilke investeringsplatforme der er.

Du lærer hvor man opbevarer sine værdipapirer, og du vil få følgende kompetencer:

  • Hvordan man lægger en strategi
  • Hvordan man opbygger en veldiversificeret portefølje
  • Hvordan vælger man en passende tidshorisont

 

Du vil desuden lære om de risici der er forbundet med investering, og vil med den information kunne danne din egen investorprofil. Slutteligt fortæller jeg om børspsykologi, og særligt hvordan den både påvirker os selv om markedet.

Når du har taget dette online kursus i investering, vil du have fået en grundig og kompetent indføring i at investere, og er du klar til at handle aktier og andre værdipapirer.

 

Kursets undervisningsvideoer

Motivation, begrebsafklaring & værdipapirer

Motivation

Bull/bear, børser, indeks

Aktier

Obligationer

Investeringsforeninger/fondsbeviser

Aktivklasser & alternative investeringsmuligheder

 

Gebyrer, skat & Aktiesparekonto

Gebyrer

Skat

Aktiesparekontoen

 

Diversificering

Diversificering Selskabers størrelse

Diversificering Geografi

Diversificering Sektorer

 

Strategi

Investorprofil

Indkøbsstrategi

Tidshorisont

Penge til rådighed

 

Børsmæglere

Børsmæglere

Gennemgang af børsmæglere

 

Aktieanalyse

Fundamental analyse

Teknisk analyse

 

Børspsykologi

Børspsykologi

 

Hør underviseren selv fortælle om kurset i denne video

Kender du vores podcast Ophelia Invest Talks? Der har vi et væld af spændende podcast-episoder fx til læring på farten. Husk også at du kan se emnerne for alle kommende online foredrag i vores eventkalender. Hvis du vil have mere Ophelia Invest så tjek vores medlemsklub Ophelia Invest Club ud.