Strategi-pakke

DKK 495,00

Vil du gerne i gang med at investere men er i tvivl om, hvor du skal starte? I vores strategi-pakke, får du alt du behøver for at komme godt fra start: 1 times video-undervisning og tilhørende slides, 1 måneds medlemskab til vores medlemsklub, Ophelia Invest Club, samt et udregningsark til opbygning af din egen strategi. Læs mere længere nede.

Vil du have rabat? Få rabat med et Onlinekursus i fundamental analyse, Onlinekursus i teknisk analyse, Abonnement or Årligt abonnement til vores medlemsklub Ophelia Invest Club

Kategori:

Hvorfor er vores strategi-pakke relevant for dig?

Synes du også investering og aktier kan være et uoverskueligt “minefelt” at komme ind på? Hvor skal du starte? Hvem skal du lytte til? Hvilken børsmægler skal du bruge? Og hvad skal du investere i?

Ophelia Invest er stolte af at kunne præsentere: Begynderpakken – et af de mest efterspurgte produkter i investeringsuniverset. I denne pakke finder du alt du skal bruge for at komme i gang med dine investeringer. 

Pakken giver dig komplet og uendelig adgang til et helt “bibliotek” af viden om strategi-udvælgelse, så du som investor kan komme i gang med at investere og få skabt et positivt afkast på dine penge.

Det særligt positive ved at følge en strategi er, at man som privatinvestor kan sove godt om natten og få is i maven – selv når markederne engang i mellem er nedadgående.


Hvad indeholder strategi-pakken ‘Ophelia Invest Start’?

  • Online undervisningsvideo: én times video om strategi m. Sarah Ophelia Møss som underviser
  • PowerPoint slides til video-gennemgang (PPT- og PDF-format)
  • Et udregningsark (excel) til opbygning af din personlige strategi
  • 1 månedes medlemskab i Ophelia Invests eksklusive medlemsklub
  • En komplet e-bog om investorprofiler