Teknisk analyse seminar

DKK 995,00

Kategori:

Med dette lynkursus lærer du at forstå og anvende teknisk analyse

Overvejer du også hvad teknisk analyse er? Så er dette seminar måske noget for dig.

Lær at bruge teknisk analyse på hobbyniveau. Peter Storm, fast underviser hos Ophelia Invest står for undervisningen, der både vil være via tavle, gennem opgaver og gruppearbejde. 

Når du køber billet til seminaret, modtager du også bogen ‘Den lille guide til teknisk analyse’, der fungerer som det perfekte supplement til seminaret. Prisen er inklusiv fragt af bogen som vi fremsender ved tilmelding.

Om dette seminar

Teknisk analyse er en måde at aflæse et chart på. Det kan være for en aktie, en råvare eller et valutapar – altså et hvilket som helst finansielt produkt. Hensigten med teknisk analyse er at finde frem til hvornår vi skal gå ind i en aktie eller et produkt, og hvornår vi skal gå ud. Det findes der en række forskellige redskaber til.Underviseren giver dig på dagen en grundig introduktion til teknisk analyse: Hvad er det; hvad er det for bagvedliggende mekanismer der gør, at man kan handle efter tekniske signaler; hvor mange former for teknisk analyse findes der; og hvordan kommer du i gang?
Endelig vil vi også arbejde med nogle forskellige værktøjer, som vi gennemgår og afprøver, så du efterfølgende har noget brugbart du selv kan anvende og arbejde videre med derhjemme. Din nye viden kan bruges på alle produkter, og alle tidsrammer.

Form

På dagen vil der være oplæg, øvelser, quizzer. Dels vil underviseren fortælle og introducere, men undervisningen er i dén grad baseret på aktiv brugerdeltagelse, så du lærer at anvende teknikkerne – og let kan fortsætte derhjemme på egen hånd.

Sidst men ikke mindst lærer du også hvordan teknisk analyse kan anvendes sammen med fundamental analyse og makroøkonomiske begivenheder.

 

Praktisk om dette seminar

– Seminaret finder sted i undervisningslokaler i København

– Prisen er 995 kroner

– Rabat: Ved køb af både teknisk og fundamental analyse seminar, som er lagt på samme dag i forlængelse af hinanden, får du 50 procent i rabat på nr. To seminar. Du sparer således 497,50 kroner. Brug blot rabatkoden halvpris.

– Forplejning: Kaffe, te, vand, sodavand, sandwich, frugt, cookies og snacks. 

Bog: ‘Den lille guide til teknisk analyse’ er en del af pakken. Vi fremsender ved tilmelding

– Tidspunkt: Kl. 14-18

OBS

Ca. en uge før arrangementet sender vi en mail med mere info. Det bliver så centralt som muligt og vi tager altid hensyn til både parkering, cykelafstand og offentlige transportmuligheder.