Se kurv “Online foredrag 7. september 2020” er blevet tilføjet til din kurv.

Viser 1–24 af 51 resultater

foredrag om investering
OBS: Opdatering 8/9-20 kl 15:50: Vi afholder stadig foredrag i aften. Vi er under 50 og alle sidder ned med undtagelse af foredragsholder. Der vil være håndsprit til alle. Vi følger således alle regerings anvisninger:) Vi ses kl 17:30-18 hvor dørene åbner ved porten på Ravnsborggade 11.   Er du nysgerrig på hvad investering er og hvordan man kommer godt fra start? Så er dette foredrag måske noget for dig.
Stor årlig konference for medlemmer af Ophelia Invest Communities, Aktieklubben Danmark og Kvindelogen. Et halvdags-arrangement med seks oplæg fra forskellige aktører på investeringsfeltet. Et af temaerne ved årets konference er bæredygtighed. Her er der rig lejlighed for networking og fuld forplejning hele dagen.  Pris 49 kroner.
Anna og Olli Sparer Op handler om Annas første opsparing. Anna er på besøg hos sin mormor og morfar, hvor hun har sin første sparegris Olli. Hos mormor og morfar leger Anna med Olli. Anna giver sparegrisen mad. Maden er penge. Det er det sparegrisen “spiser”. Når der ikke kan være flere mønter i sparegrisen, kan Anna købe noget, som hun ønsker sig med mormor.